Els internacionals blaugrana entren en joc

Els internacionals blaugrana entren en joc

Aquest dimecres Viran Morros i Valero Rivera, amb la selecció espanyola, van guanyar Àustria (29-30) i N’Guessan i Sorhaindo van perdre amb França a Noruega (35-30)

Diversos jugadors del Barça Lassa estan aquests dies amb les seves respectives seleccions. Després de certificar l’accés a la VELUX EHF Final4, la competició de clubs s’ha aturat per disputar els partits de classificació per a l’Europeu de Croàcia del 2018. Al Palau la activitat ha continuat, però amb un nombre de jugadors reduït. Al Palau s’han exercitat Pérez de Vargas, Víctor Tomás, Aitor Ariño, Wael Jallouz, Antonio García, Filip Jicha, Joan Saubich, Noddesbo i Entrerríos, a més del lesionat Lasse Andersson, mentre els seus companys disputen els compromisos internacionals.

Els primers a jugar van ser els jugadors de les seleccions espanyola i francesa. Viran Morros i Valero Rivera van guanyar Àustria amb el conjunt de Jordi Ribera per 29-30 en la tercera jornada de la fase de classificació per a la cita del proper any. Després de remuntar el marcador en el tram final del partit, el conjunt espanyol es va acabar imposant en l’últim minut per sumar la tercera victòria en tres partits i deixar a tocar la classificació. El proper dissabte, la selecció espanyola, amb els dos blaugranes, tornaran a jugar contra Àustria –a León- i en cas de victòria certificaran el bitllet per a l’Europeu.

Aquest dimecres també va jugar el combinat francès amb Cedric Sorhaindo i Timothey N’Guessan. Els actuals campions del món van caure a Noruega (35-30), en la reedició de la final de l’últim Mundial- i el grup 7 s’ha ajustat al màxim amb tres equips –França, Noruega i Lituània- amb quatre punts. Dika Mem, per la seva banda, està concentrat amb la selecció francesa júnior.

Més blaugranes busquen l’Europeu

Després d’aquests partits, tres jugadors més juguen aquest dijous els respectius compromisos. Kamil Syprzak jugarà, amb Polònia, a Bielorússia a les 17 hores buscant la primera victòria de la fase de classificació. Més tard, a les 20 hores, Lazarov i Ristovski amb Macedònia reben Islàndia en un grup 4 molt igualat i els dos equips amb dos punts.

A més, Xavi Pascual també té compromís amb la selecció de Romania. Aquest dijous, a les 19 hores, el combinat dirigit pel tècnic blaugrana rep Sèrbia. Els romanesos lideren el grup 2 amb els quatre punts possibles, i buscaran el ple de punts contra el conjunt serbi.

Durant el cap de setmana es disputarà la quarta jornada de la fase de classificació, en què els jugadors blaugrana tornaran a buscar un bon resultat que els apropi a l’Europeu de Croàcia del 2018. A continuació repassem els compromisos amb presència culer:

Dissabte 6

18 hores: França – Noruega (Sorhaindo i N’Guessan).

20 hores: Espanya – Àustria (Viran Morros i Valero Rivera).

Diumenge 7

19 hores: Polònia – Bielorússia (Syprzak).

20 hores: Sèrbia – Romania (Xavi Pascual).

21.45 hores: Islàndia – Macedònia (Lazarov i Ristovski).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut