Període de reassignació d’entrades per a la final de Copa

Període de reassignació d’entrades per a la final de Copa

Al no adquirir-se totes les localitats assignades, del dijous 11 al dilluns 15 de maig s’obre la compra de les entrades que resten, per a les sol·licituds següents a les què van ser agraciades en el sorteig

Un cop tancat el passat dilluns el període de compra d’entrades per a la final de Copa del 27 de maig contra l’Alabès al Vicente Calderón de Madrid, destinat als socis agraciats en el sorteig celebrat per adjudicar-les, no totes les entrades disponibles han estat adquirides per aquests socis, que d’aquesta manera han perdut el seu dret de compra.

Aquestes entrades es posen ara a disposició d’aquells socis que es van apuntar al formulari de sol·licitud i no van ser agraciats, seguint l’ordre del número de petició que va tancar la llista dels socis assignats.

El Club s’ha posat en contacte amb aquests socis, que a partit del dijous 11 de maig a les 10 h i fins al dia 15 a les 10 h, hauran de fer efectiva la compra de les seves entrades únicament a través del següent enllaç.

Aquests socis tindran l’entrada nominal, i en cap cas podran cedir-la a ningú altre.

En el moment de la compra hi ha diferents categories de preus i es podrà triar segons disponibilitat. Per poder efectuar la compra es necessita el número de clau i el codi personal de cada soci. En cada procés de compra, es podran adquirir fins a 4 entrades conjuntament i amb una mateixa targeta es podran adquirir 8 entrades.

Recollida el dia 16 de maig

La recollida de les entrades comprades en aquesta nova reassignació s’haurà de realitzar el dia 16 de maig a les taquilles de l’accés número 15 del Camp Nou, en horari de 10 h a 19 h.

Cada soci podrà recollir un màxim de vuit entrades i el Club verificarà la documentació necessària per a la recollida. Quan el soci titular, o un dels sol·licitants en cas de peticions conjuntes, passi a recollir les entrades serà necessari presentar els carnets de soci originals i fotocòpia dels DNI de tots els integrants de les sol·licituds. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut