A l’aigua amb el Club Natació Sabadell

A l’aigua amb el Club Natació Sabadell

El Barça Femení ha retornat la visita a les waterpolistes en una divertida trobada a les instal·lacions vallesanes
El Club Natació Sabadell i el Barça Femení s’han tornat a trobar aquest dimecres al matí. Aquesta vegada, la cita era a les instal·lacions de les vallesanes. Perfectes amfitriones, les noies que dirigeix Nani Guiu han mostrat casa seva a les blaugranes i, posteriorment, en un ambient molt distès, hi han compartit una estona a la piscina.

La relació entre les waterpolistes i les futbolistes va néixer el passat 20 de març. Just abans d’iniciar l’eliminatòria de Champions League amb el Rosengärd, el Barça Femení va rebre la visita del CN Sabadell a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Allà van compartir experiències i en va sortir un compromís: les de Nani Guiu no es perdrien la tornada amb el Rosengärd al Mini, mentre que les de Xavi Llorens els retornarien la visita.

El Barça Femení ha complert la seva paraula aquest dimecres, just en el moment en què els dos equips acaben de ser eliminats de les semifinals de màxima competició continental i afronten el tram decisiu de la Lliga. Una jornada de desconnexió i diversió que ha culminat amb un dinar conjunt.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut