Entrades per a la final de Copa a les taquilles del Camp Nou

Entrades per a la final de Copa a les taquilles del Camp Nou

Acabat el període de reassignació, s’obre a les taquilles de l’accés 15 la venda d’entrades a tots els socis i titulars del carnet de compromís

Un cop finalitzat el període de reassignació de les entrades per a la final de la Copa del Rei entre els socis que n’havien sol·licitat, a partir d’avui s’ha obert la venda de les entrades que resten a tots els socis i titulars del carnet de compromís del FC Barcelona.

Per a la compra d’aquestes entrades per a la final contra l’Alabès, que se celebrarà el dissabte 27 de maig a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, els socis o els titulars del carnet de compromís s’han de dirigir a les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou, de 10 a 19 hores. 

Les condicions per a la compra són les que s’han seguit durant tot el procés de venda d’entrades per aquesta final, establint  una entrada per soci o carnet de compromís, (exclosos alevins, impagats i sancionats per la Comissió de Disciplina).

Cada soci pot comprar un màxim de vuit entrades i cal aportar la documentació requerida per a la compra: carnets de soci o de compromís originals, fotocòpia dels DNI de tots aquells que adquireixin una entrada i autoritzacions signades.

Segons disponibilitat, (exhaurides les entrades de 70€)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut