La Lliga femenina, en xifres

La Lliga femenina, en xifres

El Barça va culminar la competició com a segon classificat, amb 24 victòries en 30 jornades
Finalitzada la Lliga Femenina, el Barça ha estat segon amb uns números destacables, molts similars als de la temporada anterior, en què també se li va escapar el títol en l’últim sospir. Aquestes són sis dades que cal tenir en compte de la Lliga 16/17:

75 punts: L’equip ha sumat 75 dels 90 punts possibles, dos menys que en l’exercici anterior. El campió, l’Atlètic de Madrid, n’ha sumat tres més.

24 victòries: És l’equip que ha guanyat més partits de la competició, juntament amb l’Atlètic. En aquest sentit, el Barça iguala també els registres de la Lliga passada.

La millor ratxa: Les blaugrana van aconseguir encadenar onze triomfs, entre les jornades 18 i 28. Compaginant amb la Champions League, ho va guanyar tot de l’11 de febrer al 6 de maig.

98 gols a favor: El Barça ha estat l’equip més realitzador del campionat, amb una mitjana de 3,3 per partit. Curiosament, és la mateixa xifra que a la Lliga 2015/16.

La màxima golejada: A la 27a jornada, davant de l’Oiartzun a la Ciutat Esportiva, l’equip va aconseguir el resultat més ampli del present torneig (13-0) i igualava el rècord del Club a Primera.

13 en contra: La porteria blaugrana ha estat la segona menys batuda de la Lliga (0,43 per partit), només superada per la del València (11).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut