“Sabem el que ens hi juguem i estem mentalitzats”

“Sabem el que ens hi juguem i estem mentalitzats”

Andreu Plaza i Marc Tolrà coincideixen a remarcar la importància del primer partit de quarts i destaquen que l’equip arriba en un bon moment al play-off

“Hem d’afrontar el partit a Palma com si fos una final i no existís un segon partit”, ha dit Andreu Plaza a la prèvia de l’inici del play-off. El Barça debuta a l’eliminatòria de quarts aquest divendres a Son Moix (21,15 h), i l’equip arriba mentalitat a la cita. “La Lliga és l’última bala que ens queda i hem de demostrar que hem après dels errors”, ha remarcat Marc Tolrà. Sobre el Palma Futsal, Andreu Plaza destaca que “és un equip molt compensat i que a casa seva és perillós”. 

Delclaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

ELIMINATÒRIA: “Els partits de play-off són totalment diferents. Hem d’afrontar el partit a Palma com si fos una eliminatòria a partit únic i no hi hagués segon partit. Només val guanyar. Som dos equips forts i ells tenen el petit avantatge de jugar el primer partit a casa. Serà complicat”.

PALMA: “El Palma és un equip compensat i que a casa seva és perillós. No són només Paradynski. Tenen jugadors molt experimentats i amb qualitat, com Barrón, Vadillo, Maico, Favero i Joselito. Tenen jugadors de molt nivell en totes les línies”.

MENTALITAT: “L’actitud de l’equip és bona. Tots som conscients del que ens juguem en aquesta última fase de la competició. L’equip està mentalitzat i amb moltes ganes de demostrar que, a pesar de tot, podem guanyar aquesta Lliga”.

PLANTILLA: “Ara mateix l’equip és molt reconeixible. Ja hem recuperat les sensacions d’Aicardo i Sergio Lozano, i potser només falta recuperar les sensacions completes de Bateria, que ho ha passat malament amb la lesió. Ara mateix he recuperat la visió del meu equip, la que tenia abans del partit contra el Xota, i és un equip entregat, que sap el que vol. Segur que, entre tots, farem un bon play-off”.

Declaracions de Marc Tolrà, jugador del Barça Lassa

PLAY-OFF: “Són partits que no tenen res a veure amb la Lliga regular. No hi ha xarxa i s’ha de guanyar. No podem anar a Palma pensant que és una eliminatòria al millor de tres i que tindrem més oportunitats. No seria la mentalitat adequada. Juguem al Barça i aquí l’actitud ha de ser la de guanyar sempre”.

PALMA: “Sempre que he jugat a Palma he vist un gran ambient. Per a l’equip local és un avantatge, però a nosaltres també ens va bé un ambient fort. És una manera de motivar-nos, i sempre és preferible jugar en una pista amb bon ambient que no pas en un pavelló buit.”

ARGUMENTS: “Arriba el play-off i comencem de zero. La Lliga és l’última bala que ens queda i tothom sap el que hi ha. Ha estat una temporada d’aprenentatge i l’equip ha de demostrar que ha après dels errors. Aquestes dues últimes setmanes ens hem entrenat molt bé i tenim plantilla per guanyar qualsevol equip. El nostre principal rival som nosaltres mateixos. Si fem les coses com sabem, tindrem totes les opcions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut