El Barça Lassa rep el títol de campió de Lliga al Palau

El Barça Lassa rep el títol de campió de Lliga al Palau

El Barça Lassa d’handbol ha celebrat el 24è títol de Lliga amb l’afició blaugrana després del partit de Lliga davant el Puente Genil que ha suposat el triomf 119 de manera consecutiva

El Barça Lassa ha pogut celebrar el títol de campions de Lliga amb l’afició del Palau després d'imposar-se al Puente Genil i allargar la ratxa de triomfs (37-29). Els de Xavi Pascual han rebut el trofeu que els acredita com a vencedors de la competició domèstica per 24a vegada i setena de manera consecutiva. Els jugadors del Barça han rebut les medalles a càrrec d’Adolfo Aragonés, president de la Lliga Asobal, Francisco Blázquez, president de la RFEBM, i Inmaculada García, presidenta de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado, i el confeti blaugrana ha omplert la pista del Palau davant l'eufòria del públic.

Víctor Tomás ha agraït el suport rebut per l’afició per tal d’assolir els reptes plantejats durant la temporada: “Moltes gràcies a tots per estar ajudant-nos en els bons i els mals moments. Ens ho seguirem deixant tot per aquesta samarreta”. També s’ha dirigit a l’afició del Palau Blaugrana el tècnic Xavi Pascual, que ha agraït l’ànim dels espectadors i ha destacat els gestos humans del conjunt blaugrana: “Gestos humans com el de Joan (Saubich) són els que fan gran aquest equip”.

El preparador blaugrana es referia a l’acció ofensiva de la segona meitat, en què Saubich ho tenia tot de cara per marcar el gol, però ha preferit passar la pilota al debutant aquest dissabte amb el primer equip, el juvenil Dani Ramos. D’aquesta manera, Ramos s’ha pogut estrenar amb un gol amb el primer equip. “Gràcies a tots, podeu estar molt orgullosos d’aquest equip”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut