El repte dels 80 punts en els tres últims partits d’OK Lliga

El repte dels 80 punts en els tres últims partits d’OK Lliga

L’equip de Ricard Muñoz afronta el tram final de la temporada amb la voluntat de mantenir les sensacions positives a la competició regular

Una ratxa de vuit victòries i el darrer empat a Reus van permetre celebrar l’OK Lliga abans d’una Final Four que no va tenir final feliç. Ara, l’equip de Ricard Muñoz afronta els tres últims compromisos de la temporada amb la voluntat de mantenir les sensacions positives a la competició regular. Sumar els nou punts possibles permetria arribar a la xifra rodona dels 80 punts, un número que s’ha superat en dos de les últimes quatre temporades.

El primer dels tres últims compromisos del curs 2016/17 serà aquest dissabte (17.00 hores) contra el Vic. Abans de l’enfrontament, l’equip Aleví i el Juvenil oferiran els títols de Catalunya i, en els cas dels de Ricard Hernáez, també el trofeu del Campionat d’Espanya.

L’últim partit davant l’afició i el comiat de Ricard Muñoz serà el divendres 26 de maig contra el Girona (21.00 hores). També està previst que es faci entrega del trofeu de l’OK Lliga. I el darrer duel serà el dissabte 3 de juny (18.00 hores) a Riazor contra el Liceo.

Els balanços de les darreres temporades

El curs 2012/13, l’OK Lliga va recuperar el format de competició amb 16 equips i Ricard Muñoz va fer-se càrrec de la banqueta blaugrana al mes de març. L’equip va finalitzar en segona posició amb 75 punts (24 victòries, tres empats i tres derrotes). El curs 2013/14, els registres van millorar de manera considerable, i es va arribar als 82 punts i als 207 gols a favor (27 victòries, un empat i dues derrotes).

La puntuació encara va millorar el curs següent, amb 85 punts (28 victòries, un empat i una derrota). Aquella temporada es van encaixar només 54 dianes. En l’exercici anterior es va aconseguir la tercera OK Lliga consecutiva amb 78 punts (25 victòries, tres empats i dues derrotes). Ara mateix, a falta de nou punts per disputar-se, l’equip de Ricard Muñoz registra 71 punts, amb un balanç de 23 victòries, dos empats i dues derrotes, amb 131 gols a favor i 55 en contra (és actualment el millor atac i la millor defensa).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut