Egurrola i Fernández, un mur defensiu

Egurrola i Fernández, un mur defensiu

Entre els dos porters blaugrana protagonitzen els millors números defensius d’Europa i afronten la Final Four amb la màxima confiança

Un mur defensiu ha aconseguit el Barça Lassa d’hoquei aquesta temporada a Europa. I és que enguany els blaugranes només han encaixat 16 gols a la Lliga Europea entre la fase de grups i l’eliminatòria de quarts de final. Set d’aquests han estat a Aitor Egurrola, i sis els ha rebut Sergi Fernández. Els tres restants els va rebre el jove porter del filial Blai Roca, que va debutar aquesta temporada amb el primer equip.

Els dos porters han volgut destacar que la feina defensiva no només és cosa seva, sinó del treball col·lectiu: “Vull destacar el nivell defensiu de tot l’equip, perquè sense un equip que s’ho deixi tot en defensa no serien possibles aquests números”, assegura Egurrola, alhora que elogia els seus companys “perquè es posen al servei de l’equip”.

“Si veus com els jugadors es posen al davant dels xuts dels rivals entens perquè no encaixem gaires gols, ja que allà on no arriba l’equip hi som nosaltres per aturar-ho”, afegeix Sergi Fernández. Tots dos destaquen que l’equip té molta il·lusió d’assolir el triplet després de deu anys. I és que els blaugranes arriben a Lleida després de ser campions de Lliga a Reus en un partit molt dur: “Vam patir alguna pilotada allà, però quan arribes a aquestes altures de la temporada els cops de la bola ja no fan mal, i si hi ha alguna molèstia s’oblida, perquè la Copa d’Europa és el títol que més il·lusió fa”, subratlla Egurrola.

Sergi Fernández ha volgut fer una crida a l’afició assegurant que “és un punt positiu que es jugui a Lleida”. “Tindrem la família a prop, els amics i el públic ajudant-nos. Nosaltres ens ho deixarem tot a la pista”, sentencia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut