El Barça Lassa celebra la Lliga Asobal amb un sopar

El Barça Lassa celebra la Lliga Asobal amb un sopar

La plantilla, el cos tècnic i una representació del Club, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, van trobar-se per celebrar el títol i unir forces de cara al final de temporada

El Barça Lassa d’handbol va fer aquest dimecres la celebració oficial del títol de Lliga Asobal aconseguit fa unes setmanes. Els jugadors, el cos tècnic i una àmplia representació del Club van sopar al restaurant El Xalet de Montjuïc per celebrar la setena Lliga consecutiva de la secció. A més, el sopar també va servir per unir forces de cara al tram final de temporada, en què l’equip té dos títols més en joc: els 3 i 4 de juny disputarà la VELUX EHF Final Four, i una setmana després (dies 9, 10 i 11) jugarà la Final a Vuit de la Copa del Rei.

Al sopar hi va assistir la plantilla i una àmplia representació del Club encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu. També hi van ser Albert Soler, director d’esports professionals; Òscar Grau, director general; Joan Bladé, directiu responsable de la secció, i David Barrufet, mànager de la secció. Tots ells van fer un brindis amb l’entrenador, Xavi Pascual, i el capità de l’equip, Víctor Tomás, que va donar el tret de sortida a la celebració.

Agraïments i conjura

A continuació, el president Bartomeu es va dirigir als assistents per destacar els mèrits del Barça Lassa: “Heu rendit, heu complert els objectius i ho heu fet molt bé; estem orgullosos de tots vosaltres”. Però va remarcar que la temporada no ha acabat i queda “la millor part”: “Coneixent-vos, sabem que lluitareu al màxim, no en tenim cap dubte”. En la mateixa línia es va mostrar Joan Bladé, que va destacar “el grup humà”: “La pinya que formeu és la clau de l’èxit”.

També van parlar Víctor Tomás i Xavi Pascual. El capità va agrair la col·laboració de tothom, des dels seus companys fins a les famílies de tots ells -“Gràcies a tots és possible que ho estiguem celebrant”- i va avisar que en aquest tram final de temporada “ens hi deixarem la pell”. El tècnic culer, per la seva banda, va afegir un agraïment més als jugadors del filial que durant la temporada “han ajudat sempre que ha estat necessari”, i va destacar: “L’objectiu de qualsevol jugador no és arribar al Barça, sinó guanyar amb el Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut