ElPozo, el rival a les semifinals

ElPozo, el rival a les semifinals

Serà una eliminatòria al millor de tres partits i amb el factor pista a favor del conjunt murcià

El Barça Lassa ja està classificat per a les semifinals de la LNFS després d’eliminar al Palma Futsal en dos partits a la sèrie de quarts gràcies al 5-1 aconseguit aquest divendres a la nit al Palau. Els blaugrana jugaran les semifinals contra ElPozo, que també ha liquidat en dos partits l’eliminatòria de quarts després de golejar per 9-0 a Peníscola.

Serà una sèrie al millor de tres partits, amb el factor pista a favor de ElPozo. Amb els horaris encara per definir, està previst que el proper partit es disputi el proper cap de setmana a Múrcia, el segon serà al Palau en jornada intersetmanal el proper dimarts 30 de maig, i, si fos necessari, el tercer partit es disputaria a Múrcia el cap de setmana del 3-4 de juny.

Aquesta temporada hi ha màxima igualtat en els precedents entre el Barça Lassa i ElPozo. Els dos equips s’han enfrontat dues vegades, amb una victòria per a cada equip. Es dona la circumstància, a més, que les dues victòries han estat a domicili. ElPozo va guanyar al Palau per 2-3 en el partit de la primera volta del 26 de novembre, mentre que el Barça Lassa va guanyar a Múrcia per 1-2 en el partit de la segona volta amb dianes de Roger Serrano i Quintela el passat mes de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut