Barça B - Cultural Lleonesa: Entrades a la venda

Barça B - Cultural Lleonesa: Entrades a la venda

Els socis tenen una entrada gratuïta més una altra per un acompanyant i és imprescindible retirar l’entrada per accedir al recinte del Miniestadi

Des d’aquest dimecres els socis del FC Barcelona poden retirar una entrada gratuïta per ells més una altra per un acompanyant, aquesta segona, sempre s’ha de recollir a taquilles. Així, els socis del Club podran recollir i comprar –fins a un màxim de 6 per carnet- en exclusiva durant aquest dimecres a les taquilles del Bulevard del Camp Nou, des de les 09.15 hores fins a les 19.30 hores. També es podran adquirir gratuïtament a través de www.fcbarcelona.cat, (amb una comissió de gestió de 0,50).

En el cas dels aficionats del FC Barcelona que no siguin socis, les entrades estaran a la venta a partir del dijous 18 de maig només presencialment a les taquilles i també podran comprar-ne un màxim de sis. Els preus són els següents:

- Tribuna (9 euros)

- Lateral (6 euros)

- Gol (3 euros)

Els aficionats de l’equip contrari s’han de posar en contacte amb el seu Club que és qui gestiona les entrades de la seva zona.

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Fins al dia 20, els horaris d’obertura de les Taquilles del Bulevard seran de 9.30 hores a 19.30 hores. En el cas que hi hagi disponibilitat, el mateix dissabte, a partir de les 17 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça B – CyD Leonesa amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 17 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi.

Pel que fa a l’obertura de portes, a les 17.30 hores, 90 minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut