Aleksandar Vezenkov, escollit en el cinc ideal jove de la Lliga Endesa

Aleksandar Vezenkov, escollit en el cinc ideal jove de la Lliga Endesa

El jugador del FC Barcelona Lassa ha ofert una gran regularitat durant tota la temporada, amb una mitjana per partit de 9 punts, 3,2 rebots i 1,2 triples

Premi de la Lliga Endesa per a Aleksandar Vezenkov. I és que l’aler pivot del FC Barcelona Lassa ha estat escollit com un dels integrants del Millor Cinc Inicial Jove de la competició de la temporada 2016/17. Un curs en què Vezenkov ha assolit el seu màxim nivell anotador a la Lliga Endesa, amb els 21 punts contra el Tecnyconta Saragossa, a més de finalitzar la fase regular amb el millor percentatge en tirs de dos de tota la competició (69,4%).

Molt regular, ha aprofitat les seves oportunitats i s’ha convertit en un valor segur. Ha jugat un total de 32 partits, amb 19 minuts de mitjana, i ha ajudat en el rebot, a banda d’obrir espais gràcies al seu tir exterior. El seu bon any es reflecteix amb els seus números, ja que ha assolit 9 punts, 3,2 rebots i 1,2 triples de mitjana per partit.

Aquest guardó, que es concedeix per quart any consecutiu, premia els millors jugadors de la Lliga Endesa nascuts a partir del 1995 i que, com a mínim, han disputat 10 minuts de mitjana en la meitat dels partits de la competició. A banda de Vezenkov, formen part d’aquest Millor Cinc Inicial Jove Luka Doncic (Reial Madrid), Alberto Abalde (Joventut), Rolands Smits (Fuenlabrada) i Anzejs Pasecniks (Herbalife Gran Canària). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut