Bartomeu: “Tenim un repte pendent, que és la Copa del Rei”

Bartomeu: “Tenim un repte pendent, que és la Copa del Rei”

El president agraeix “l’esforç i l’autoexigència” de Luis Enrique, qui s’ha acomiadat del Camp Nou, i anuncia que el dia 29 es comunicarà el nom del nou entrenador

Finalitzada la competició de Lliga 2016/17, que és per al Reial Madrid, Josep Maria Bartomeu aposta per pensar ja en la final de la Copa del Rei que es disputarà el cap de setmana següent al Vicente Calderón: “La Lliga s’ha acabat, no hi pensem més. Ara tenim un repte pendent, que és la Copa del Rei”. El president blaugrana ha declarat que és el moment de “felicitar el campió” de Lliga i “també els nostres jugadors per la temporada que han fet”.

Bartomeu ha aprofitat l’ocasió per tornar a agrair la feina feta a l’entrenador Luis Enrique Martínez, que aquest diumenge dirigia el seu darrer partit al Camp Nou: “Agraïm a Luis Enrique aquests anys d’esforç i autoexigència. Ell sap que té les portes obertes”. També ha volgut recordar les tres temporades “exitoses” que s’han viscut amb l’asturià a la banqueta.

En aquest sentit, el president del FC Barcelona ha avançat que el dilluns 29 de maig, després de la reunió de la Junta Directiva, es comunicarà el nom del nou entrenador.

Per acabar, Bartomeu ha volgut deixar clar que “no hi ha dubte que el matrimoni Messi-Barça continuarà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut