FC Barcelona Lassa – Palma Futsal: Solvència per tancar la sèrie (5-1)

Els blaugranes superen un combatiu Palma Futsal i aconsegueixen així el bitllet per a semifinals amb els gols de Ferrao, Aicardo, Lozano i Dyego (2)

Sense concessions davant un rival complicat i que no ha deixat de lluitar. Així ha estat el partit dels d’Andreu Plaza contra el Palma Futsal en un enfrontament en què han superat amb els gols de Ferrao, Aicardo, Lozano i Dyego (2) un conjunt seriós que no ha posat les coses gens fàcils, i d’aquesta manera els culers passen a la següent ronda. En semifinals, s’enfrontaran a ElPozo Múrcia en una sèrie que començarà el cap de setmana que ve.

El Barça Lassa ha començat el duel buscant el primer gol amb insistència, a través de Ferrao com a home més actiu. Vadillo ha estat l’autor del primer xut dels visitants entre els tres pals, tot i que sense problemes per a Paco Sedano. En una acció per la banda dreta, Adolfo ha conduït la pilota magistralment i l’ha penjat a l’àrea, però la rematada de cap de Joao l’ha aturada el porter visitant. El Barça continuava avisant el Palma, però no aconseguia perforar la porteria defensada per Barrón.

Quan més a prop del gol es trobaven els barcelonistes, Dyego ha recuperat una pilota a la banda dreta i ha fett una gran assistència de gol per a Ferrao, que no ha perdonat i ha empès l’esfèrica al fons de la porteria. Les ocasions eren escasses, però el Barça era qui tenia el perill ofensiu amb els xuts llunyans de Dyego. El mateix jugador brasiler ha aprofitat un doble penal per tal de situar el 2-0 abans del descans. Un resultat que no es mouria amb el pas dels dos conjunts per la zona de vestidors.

Certifiquen el pas a semifinals

Els primers minuts del segon temps han estat de domini visitant, però els blaugranes no han marxat del partit. El Palma Futsal ha situat el 2-1, però quatre minuts més tard ha estat Dyego qui ha tornat la tranquil·litat al Palau culminant una gran jugada amb Ferrao. Una acció que situava els d’Andreu Plaza més a prop de les semifinals (3-1). El Palma ha decidit jugar amb el porter jugador els darrers minuts, i el Barça Lassa ho ha aprofitat per sentenciar el duel i l’eliminatòria. Aicardo i Lozano han marcat de camp a camp per tancar una nit rodona.

Amb aquest triomf, el Barça Lassa aconsegueix el bitllet per a semifinals i s’enfrontarà a ElPozo Múrcia, que s’ha imposat al Peníscola 9-0 i tanca la sèrie també per 2-0. El primer matx entre catalans i murcians serà a Múrcia el cap de setmana del 27 i el 28 de maig, encara sense dates ni horaris confirmats.