Luis Enrique: “Estem preparats per a un partit clau per guanyar la Lliga

Luis Enrique: “Estem preparats per a un partit clau per guanyar la Lliga"

El tècnic blaugrana ha expressat la seva confiança en l’equip i s’ha mostrat satisfet pel treball realitzat durant les tres temporades a la banqueta del primer equip

El FC Barcelona disputarà aquest diumenge l’últim partit de la temporada al Camp Nou, i ho farà  amb el títol en joc i davant l’Eibar. Un compromís que, segons Luis Enrique, “serà complicat”, ja que l’Eibar “s’hi juga firmar la seva millor temporada a Primera Divisió i pressionarà la sortida de la pilota”. Tot i això, el tècnic creu que l’equip “està preparat per solucionar els problemes” i confia que “s’endurà els tres punts”.

Fent referència a les opcions al títol domèstic, ha assegurat: “En aquest nivell, la línia entre l’èxit i el fracàs és molt petita“. Així doncs, Luis Enrique s’ha mostrat “centrat en un partit clau i indispensable per guanyar la Lliga”. Preguntat per l’últim duel al Camp Nou com a tècnic blaugrana, ha assegurat: “Estic molt orgullós de formar part d’aquesta història i d’haver donat el meu màxim. Estic agraït al club pels meus vuit anys com a jugador i tres d’entrenador, sóc un privilegiat”. “No és un comiat, sinó un fins aviat. L’any vinent vindré al Camp Nou com a soci a gaudir dels partits”, ha afegit.

Finalment, el tècnic culer ha expressat la seva estima pel Club: “No només em considero culer, sinó que tinc un sentiment de molta estima per Catalunya. Només tinc paraules d’agraïment”. “El primer club que vaig entrenar va ser el Barça B, i he intentat tornar tota la confiança amb el meu treball”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut