Així serà la ‘Fan Zone’ del Barça per a la final de la Copa

Així serà la ‘Fan Zone’ del Barça per a la final de la Copa

Els seguidors culers que viatgin a la final de Madrid disposaran d’una àmplia oferta d’activitats al punt de trobada blaugrana abans d’anar al Vicente Calderón

L’afició barcelonista tindrà el seu espai a Madrid el dissabte 27 de maig. Els seguidors culers que viatgin fins a la capital madrilenya per a la final de la Copa del Rei contra el Deportivo Alabès podran gaudir de diverses activitats abans d'anar al Vicente Calderón. El punt de trobada s'ubicarà al parc de l'Antiguo Matadero, al passeig de la Chopera de Madrid. Allà hi haurà un punt d’informació per resoldre els dubtes dels socis que assisteixin al partit, tant a la Fan Zone com a l’estadi.

Aquesta Zona Barça estarà oberta entre les 10.00 i les 19.00 hores, i, per accedir-hi, la parada de metro més propera és Legazpi. La zona d’aparcament dels autocars es trobarà al mateix passeig de la Chopera. A continuació desgranem les activitats disponibles per a tots els culers:

Animacions en directe: Entre les 11.00 i fins al tancament, a les 19.00 hores, actuacions en directe amb el DJ Edu Naranjo, de Los 40 Principales, que punxarà música durant tota la jornada. Els aficionats podran ballar també al ritme de batucada i txaranga i veure els dots amb la pilota de Jose Ferreras, considerat un dels millors freestylers del món.

Plató de Barça TV: La Fan Zone blaugrana també disposarà d'un espai reservat per a Barça TV, on hi haurà instal·lat un plató des del qual s’anirà informant de tot allò que succeeixi durant la jornada, i molt especialment de l’activitat que es generi en aquesta zona de l’afició barcelonista.

Tallers i activitats: Per fer més amena l’espera fins a l'hora del partit, els aficionats podran participar en activitats de tota mena. Podran enfrontar-se al gran repte de marcar un gol al porter més segur del món, encertar la diana del FC Barcelona, tenir la possibilitat de mesurar la potència de xut de la pilota gràcies al xutòmetre, fer punteria amb la pilota, jugar amb simuladors de cotxe o al futbolí humà o fer-se fotografies molt especials i, per sentir els colors blaugrana, l’opció de pintar-se la cara amb els pintacares, que seran itinerants durant tot el dia a la Fan Zone.

Enguany, participar a la porra del partit pot tenir premi, ja que entre tots els que registrin el seu resultat per a la final de la Copa del Rei es podrà guanyar la samarreta de la final.

Zona de restauració: Hi haurà dos punts de restauració, amb un servei de bar i foodtrucks, i zona de descans, que comptaran amb estacions de càrrega per a dispositius mòbils.

Comparteix fotografies a les xarxes socials

Els aficionats també podran guanyar premis compartint les seves fotografies a les xarxes socials amb l’etiqueta #CopaFCB. Tots els que hi participin tindran la possibilitat de guanyar una samarreta per a la temporada 2017/18.

A més, aquells que comparteixin la foto estrella de la jornada amb el hashtag #lafotoestrella podran ser un dels sis afortunats que aconseguiran entrades dobles per al Trofeu Joan Gamper. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut