Piqué, baixa a la convocatòria per rebre l’Eibar

Piqué, baixa a la convocatòria per rebre l’Eibar

El central continua amb el procés de recuperació i readaptació als entrenaments després de les molèsties abdominals. Sergi Roberto –després de perdre’s el partit a Las Palmas per sanció– és la principal novetat a la llista de Luis Enrique

Tot a punt per al darrer partit de Lliga de la temporada. Els culers reben l’Eibar al Camp Nou en l’última jornada del campionat (J. 38), en un duel en què el FC Barcelona haurà de vèncer i esperar una derrota del Reial Madrid a La Rosaleda per poder ser campió de Lliga.

Per a aquest partit, Luis Enrique Martínez no podrà comptar amb els lesionats Rafinha, Mascherano, Aleix Vidal i Mathieu, ni tampoc amb el descartat per decisió tècnica Jordi Masip. A més, Gerard Piqué continua amb el procés de recuperació i readaptació als entrenaments després de les molèsties abdominals que l’han afectat els darrers deu dies. És baixa per al partit contra l’Eibar i l’evolució marcarà la seva disponibilitat. En canvi, sí que torna a la convocatòria Sergi Roberto, absent per sanció davant els canaris en acumular cinc targetes grogues. A més, els centrals del Barça B Marlon Santos i Borja López completen la llista.

Així doncs, la convocatòria completa del tècnic asturià per afrontar la darrera jornada de Lliga és: Ter Stegen, Cillessen, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Marlon (33) i Borja López (35).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut