Palma Futsal - FC Barcelona Lassa: Colpegen primer (2-5)

Els blaugranes s’avancen a l’eliminatòria amb una gran efectivitat ofensiva i un encertat Paco Sedano sota pals

El Barça Lassa s’ha imposat en un partit molt seriós en què l’efectivitat de cara porteria li ha servit per agafar avantatge des de l’inici. La bona actuació de Paco Sedano sota pals també ha estat clau per evitar que el Palma Futsal retallés distàncies al marcador. Els blaugranes es troben a un partit de sentenciar la classificació per a semifinals.

El duel ha començat amb el Barça Lassa controlant la pilota i protagonitzant les primeres arribades tímides, amb xuts llunyans sense arribar a porteria. Marc Tolrà ha demostrat la seva qualitat en una gran jugada individual en què ha enviat una passada cap a Adolfo que ha servit per avançar els d’Andreu Plaza. Una diana, la número 21 del jugador del Barça, que ha arribat en el primer xut del Barça Lassa entre els tres pals.

Superioritat blaugrana

Els barcelonistes es trobaven molt còmodes damunt la pista, amb el Palma sense xutar entre els tres pals i els de Plaza disposant d’ocasions per ampliar el marcador. Seria Dyego qui disposaria de dues ocasions per augmentar la renda, però el porter Barrón i la falta de precisió impedirien als blaugranes ampliar l’avantatge.

Adolfo mostrava la seva rapidesa per la banda dreta de l’atac, mentre que els locals cometien la primera arribada tímida amb un xut refusat per Ferrao. El Barça no perdonaria en la següent aproximació ofensiva, amb una gran passada de Sedano camp a camp amb la mà que Ferrao, demostrant la seva classe, ha definit de volea superant la sortida del porter del Palma (0-2).

Amb el segon gol del Barça el partit ha mantingut el seu guió. Els blaugranes han pogut marcat el tercer, mentre que el Palma s’intentava apropar tímidament a Sedano. Els locals han tingut l’ocasió més clara al minut 13, però el porter blaugrana ha respost sense problema. Els darrers tres minuts de la primera meitat serien els de més perill per als locals, però novament Sedano aturaria una gran ocasió del golejador Paradynski i una altra de Fávero.

Sentència a la represa

La segona meitat ha començat com la primera, amb el Barça mostrant-se ofensivament superior, i el gol ha arribat ben aviat mitjançant Aicardo en una jugada d’estratègia des del córner. Amb el 0-3 i el porter jugador per als locals, els blaugranes han continuat dominant còmodament. Roger Serrano aprofitaria un servei de córner de Tolrà i un posterior toc d’Aldolfo per enviar la porteria al fons de la porteria (0-4).

Amb el partit sota control per als d’Andreu Plaza, Marc Tolrà ha situat el 0-5 aprofitant un mal refús del porter del Palma. A partir d’aquí, els culers han disposat d’ocasions a porteria buida per ampliar l’avantatge, però sense fortuna en el xut llunyà. En dues ocasions el pal ha evitat que el Barça Lassa marxés de Palma amb un resultat més ampli.

A sis minuts per al final el Palma marcaria el seu primer gol mitjançant el màxim golejador de la LNFS, Paradynski, en una pilota rebuda dins l’àrea. Els darrers minuts han servit al Barça per sentenciar un triomf que el situa per davant a l’eliminatòria i a una victòria de classificar-se per a les semifinals. El Palma ha pogut situar el 2-5 definitiu amb un penal per mans d’Aicardo dins l’àrea. El segon partit de l’eliminatòria serà el divendres 19 de maig al Palau Blaugrana (21.15, hora local).