Jordi Roura: “El nostre futbol formatiu està en un moment impressionant”

Jordi Roura: “El nostre futbol formatiu està en un moment impressionant”

El secretari tècnic del futbol formatiu amateur valora els títols guanyats aquesta temporada i destaca que el Barça té 4 o 5 jugadors a cada equip de la base amb “molt recorregut”

El futbol formatiu blaugrana està signant una temporada per emmarcar. El campionat de Lliga finalitza de forma oficial el proper cap de setmana i el Barça ha sumat 14 dels 16 títols en joc. Un registre que iguala la millor marca aconseguida la temporada 20013-2014. El Barça ha tornat, per tant, als mateixos registres d’abans de la sanció FIFA amb un valor afegit que reforça encara més el bon estat de la seva pedrera: és l’equip que més jugadors aporta a les seleccions inferiors espanyoles com ha quedat demostrat amb la presència de sis blaugranes al combinat de Santi Dénia que ha guanyat l’or a l’Europeu Sub17 de Croàcia.

“Estem molt satisfets de la temporada. Els resultats demostren que anem pel bon camí. La sanció FIFA ens ha reforçat i ara el nostre futbol formatiu està en un moment impressionant”, ha explicat Jordi Roura. El Barça B, els Juvenils A i B, els Cadets A i B, els Infantils A i B, els Alevins A, C i D, els Benjamins A, B i C i el Prebenjamí han estat els 14 equips campions.

El secretari tècnic del futbol formatiu amateur destaca que més enllà dels resultats el que compta és que el Barça té, en aquests moments, a “4 o 5 jugadors a cada equip de molt bon nivell que tenen un llarg recorregut al Club i que poden arribar al primer equip”. Aquesta és la clau. Això és el realment important”. El Barça ha demostrat, per tant, que s’ha refet de la sanció FIFA. Durant aquest període els equips de la base van guanyar 8 títols de Lliga a les temporades 2014-2015 i 2015-2016, molt lluny dels 14 campionats assolits la temporada 2013-2014 o els 12 de la 20012-2013 i els 10 de la 2011-2012. Ara tot ha tornat a la normalitat.

Orgullós del Cadet A i l’Infantil B

Aquesta temporada s’han guanyat, per exemple, els 7 títols en joc de futbol 11: Barça B, Juvenils, Cadets i Infantils. “Personalment estic molt satisfet de la temporada de tots els equips, en especial del Futbol 7 que és el nostre futur, però voldria destacar la Lliga guanyada per l’Infantil B, que ha estat molt competida, i, sobretot, la temporada del Cadet A que, en un any ple d’adversitats en forma de lesions i convocatòries de les seleccions, s’ha imposat, de forma merescuda, a la que potser és la millor generació de la història de l’Espanyol als que aprofito a felicitar per la temporada que han fet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut