Passaport Infantil

Passaport Infantil

El document per a socis fins als 14 anys d'edat perquè puguin assistir a l'Spotify Camp Nou. Activa'l aquí!

Com funciona el passaport infantil?

Què és el Passaport Infantil?

És un document que permet l'accés gratuït a l'Spotify Camp Nou dels infants socis no abonats fins als 14 anys d'edat. I ho poden fer sense haver de treure una invitació prèvia dins del Projecte 'Nens a l'Spotify Camp Nou'. Per entrar a l'Spotify Camp Nou només cal activar el passaport. El passaport del nen/a, anirà vinculat a l'entrada o a l'abonament de l'adult que l'acompanyi.

Aquest abonament té validesa d’una temporada.

Com s’utilitza?

Tots els tràmits del passaport es poden efectuar des de l'aplicació mòbil App Socis (disponible amb els sistemes IOS i Android).

Des de sis dies abans del partit, i de manera ràpida, l’adult acompanyant del menor pot activar l’abonament per al partit al qual es vulgui assistir. L’aplicació li assigna la porta per la qual s’ha d’entrar, que serà la més propera a la localitat de l’adult.
Per raons de seguretat i aforament, hi ha un nombre màxim d'accessos amb passaport, de tal manera que, un cop exhaurit aquest nombre, no es podrà activar cap passaport addicional. Es recomana verificar la disponibilitat d’entrades gratuïtes per a aquests col·lectius abans de desplaçar-se a l’Estadi.
Els adults que acompanyin un nen només podran accedir a l’Estadi per un d’aquests torns habilitats per al passaport infantil.
En el cas que no es disposi d’un telèfon intel·ligent compatible amb l’ús d’aplicacions mòbils, poden fer l’activació prèvia del Passaport Infantil a través del web del Club.

Partits excepcionals

El Passaport Infantil dona accés als partits compresos en el Projecte ‘Nens a l'Spotify Camp Nou', que són tots excepte: el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Lliga de Campions i l’anada o tornada de la Supercopa d’Espanya. A més, el Club es reserva l’opció de declarar un partit de tractament restringit per raons esportives o de seguretat excepcionals*

Sol·licita el teu passaport infantil

Per poder disposar del Passaport Infantil, s'ha de cursar la petició personalment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista. La sol·licitud l'ha de fer un dels tutors legals del nen i cal que porti el seu DNI i el llibre de família.
S’ha de fer mitjançant la identificació del soci menor, que ha de ser no abonat i fins als 14 anys d'edat. També necessitarem les dades dels pares o tutors legals. Cada infant soci tindrà dret a una petició de carnet, personal i intransferible.

Activa el teu passaport

Per accedir a l'Estadi, cal activar el Passaport partit a partit, d'una manera molt senzilla.
L’activació del passi es fa mitjançant la identificació del soci menor titular del passaport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut