El Barça afronta la final de la Lliga amb optimisme

El Barça afronta la final de la Lliga amb optimisme

Els nois busquen aconseguir un doblet per culminar una temporada que va començar amb la conquesta de la Copa i les noies buscaran posar en perill el domini del València

Aquest dissabte l’atletisme espanyol posarà totes les seves mirades en les finals de la Lliga d’Atletisme de Clubs tant en categoria masculina com en femenina. Els nois, que competiran a Soria, arriben com a líders després de les dues jornades prèvies, mentre que les noies, que competiran a Castellón, arriben com a terceres.

El doblet per culminar la temporada

En el cas de la categoria masculina, els blaugranes arriben a aquest final de temporada amb el títol de la Copa del Rei al sac i amb l’ambició de sumar el segon títol estatal de la temporada per aconseguir un doblet que situaria al Barça, indiscutiblement, com el club referent de l’atletisme espanyol.

Tot i així, cal destacar que el Playas de Castellón, l’actual campió, serà un dels grans rivals a tenir en compte en la final de dissabte i que no posarà les coses gens fàcils als blaugranes.

En cas de victòria del Barça, aquesta seria la setzena lliga en la història del club, que situaria al Barça encara més líder amb dos títols més que l’AA Moratalaz (14) i 7 més que el Playas de Castellón (9).

Posar en perill el domini del València CF

La situació en el cas de les noies és completament diferent. Amb un València CF dominant els últims 25 anys d’aquesta competició, les blaugranes intentaran competir la Lliga Iberdrola d’Atletisme fins al final.

El Barça, que encara no ha guanyat mai aquesta competició en categoria femenina, arriba en tercera posició a la general havent sumat 447 punts i havent-se imposat en els dos enfrontaments previs.

Els altres set equips que competiran a la final femenina són: València CF, Playas de Castellón, Grupoempleo Pamplona AT, Simply-Scorpio 71, At. San Sebastián, AA Catalunya i el Cueva de Nerja-UMA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut