Paco Sedano: “He tingut una carrera somiada”

Paco Sedano: “He tingut una carrera somiada”

El porter blaugrana ha anunciat que, per motius personals, aquesta serà la seva última temporada com a jugador professional

Paco Sedano ha anunciat la seva retirada del futbol sala després d’onze temporades defensant la porteria del Palau Blaugrana. Acompanyat dels membres del primer equip, així com d’antics companys, el que és considerat un dels millors porters del món ha decidit posar punt i final a una trajectòria molt exitosa.

En una multitudinària roda de premsa, Sedano ha manifestat que la final de la LNFS que s’està disputant serà l’última ocasió en que es vestirà de curt. “He volgut anunciar-ho abans de la final per poder acomiadar-me del Palau com es mereix”, ha explicat el madrileny. Tot i l’emoció del moment, el porter s’ha mostrat molt feliç: “És un orgull acomiadar-me d’aquesta manera, he tingut una carrera somiada i ho he guanyat tot aquí”.

La família, el motiu principal

Sedano ha assegurat que ha estat una decisió molt meditada, i que tot i trobar-se en un gran moment de la seva carrera, ha pres aquesta decisió per motius familiars: “Tinc una filla de 12 anys que viu a Madrid, porto molt de temps separat d’ella i ha arribat el moment d’estar prop seu”. El porter s’ha mostrat molt sincer amb el Club que li ha donat tot, i ha manifestat que: “No vull enganyar al Barça, tinc 38 anys i tinc el cap a Madrid amb la meva família, és el moment de tornar”.

Porta oberta de cara al futur

El porter madrileny ha volgut agrair a totes aquelles persones que l’han acompanyat durant la seva llorejada trajectòria. D’altre banda, ha manifestat que li agradaria que el seu adéu signifiques un punt i a part, i que el lligam amb el Barça no s’acabés aquí. Així doncs, el directiu de la secció de futbol sala ha agraït el compromís de Sedano i ha expressat que: “La porta està oberta per tornar en qualsevol moment, volem que sigui un fins aviat”.

Retirada de la samarreta

La junta del FC Barcelona ha pres la decisió de retirar el dorsal 28 de la secció de futbol sala. Aquesta serà la primera ocasió en que es retira la samarreta d’un jugador de futbol sala. Així doncs, com a mostra de reconeixement per la espectacular trajectòria, la samarreta amb el dorsal 28 de Paco Sedano penjarà de les parets del Palau Blaugrana. El porter s’ha mostrat molt sorprès davant la decisió de la junta: “És una gran sorpresa, un reconeixement increïble que no m’esperava, ni en els meus millors somnis ho hauria imaginat”.

Per últim, Sedano ha tornat a donar les gràcies a totes les persones que l’han ajudat a arribar fins aquí. En un dels dies més feliços de la seva vida, i un moment que recordarà per sempre, Sedano ha expressat: “Mai podré estar suficientment agraït per tot el que m’han donat aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut