Els acords de la reunió de la Junta Directiva

Els acords de la reunió de la Junta Directiva

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha pres els acords que repassem a continuació

Ratificació dels canvis a la Secretaria Tècnica del primer equip de futbol

La Junta Directiva ha ratificat el nomenament d’Éric Abidal com a secretari tècnic del primer equip de futbol i de Ramon Planes com a adjunt a la secretaria tècnica.

La Junta vol expressar públicament el seu agraïment a Robert Fernández pel seu compromís i per la seva dedicació al Club en el decurs d’aquests darrers anys.

Agraïment a Gerard Deulofeu

Un cop oficialitzat el seu traspàs al Watford FC, la Junta Directiva expressa el seu agraïment a Gerard Deulofeu per la seva aportació i la seva fidelitat durant tots els anys que ha format part de la disciplina del FC Barcelona, i li desitja sort i èxits, ara i en el futur.

Nova gestió del retail, del licensing i del merchandising

La Junta Directiva ha tractat avui sobre diversos aspectes en relació amb la imminent entrada en vigor de la nova gestió del retail, del licensing i del merchandising del Club, un cop recuperada l’explotació dels seus drets a partir del proper 1 de juliol. Amb aquesta nova gestió d’un àmbit tan important per al Club es tanca un capítol de setze anys, en què els drets de marxandatge del FC Barcelona han estat gestionats des de FCBMerchandising, una companyia propietat de Nike.

A partir de la pròxima temporada, aquesta explotació es farà a través d’una nova societat, Barça Licensing and Merchandising (BLM), propietat del FC Barcelona. Amb aquest nou plantejament es persegueixen diversos objectius: una major rendibilitat econòmica, el control directe de la marca, la possibilitat d’oferir als nostres fans una experiència 100% marca Barça, i un impuls a la innovació i a les noves tecnologies.

Actualment aquest negoci consta de 3 botigues pròpies, 15 botigues llicenciades, 328 llicenciataris, i més de 250 treballadors. Els productes llicenciats són més de 7.000, i la xifra anual de negoci és d’uns 65 milions d’euros.

Actualització de la darrera acció contra el frau

La Junta Directiva ha tractat sobre la situació actual del procediment obert arran de l’acció contra el frau duta a terme per efectius del Club en el decurs del darrer Clàssic contra el Reial Madrid disputat el passat dia 6 de maig al Camp Nou.

El Club ja s’ha posat a la disposició de la Fiscalia Anticorrupció, a través de la policia judicial, per compartir la informació necessària per desarticular la xarxa delictiva responsable de la revenda fraudulenta i de la falsificació de les entrades.

Els 2.823 socis titulars dels abonaments utilitzats per falsificar milers d’entrades per a aquell partit, ja han estat notificats del plec de càrrecs i del termini per formular al·legacions. Atesa la gravetat i el volum dels fets objecte d’aquestes actuacions, la Comissió de Disciplina ha ampliat fins als quinze dies naturals el termini atorgat als socis afectats per efectuar les seves al·legacions.

Sanció de la UEFA al Chelsea FC pels incidents al partit de la Champions al Camp Nou

La Junta Directiva ha estat informada de la resolució dictada pel Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA com a conseqüència de la queixa formulada pel Chelsea FC pels incidents viscuts per una part dels seus aficionats al Camp Nou amb motiu del darrer partit de Champions disputat el 14 de març passat.

En la seva resolució el Comitè allibera de tota responsabilitat el FC Barcelona, i sanciona el Chelsea FC al pagament d’una multa de 15.000 euros pels incidents causats per alguns dels seus aficionats al final del partit.

La UEFA considera que, tot i que el Chelsea FC va advertir el FC Barcelona de la presència d’un grup de seguidors sense entrada, no ho va fer amb l’antelació suficient, de manera que poguessin ser separats de la resta d’aficionats del conjunt britànic. També constata que l’actitud d’aquest grup, que pretenia accedir a l’estadi sense disposar d’entrada, va obligar a l’actuació dels membres de seguretat del FC Barcelona, i va posar en risc la integritat d’altres seguidors innocents.

Desestimació de la demanda interposada per la UE Gramenet

La Junta Directiva ha estat informada de la desestimació de la demanda interposada per la UE Gramenet contra el FC Barcelona en reclamació, inicialment, del pagament de 500.000 euros en virtut del contracte de col·laboració esportiva de data 17 de juliol del 2007, que vinculava els dos clubs. El Jutjat de Primera Instància 47 de Barcelona ha resolt que el FC Barcelona estava perfectament facultat per rescindir unilateralment el contracte signat amb efectes retroactius, en la mesura que la UE Gramenet havia incomplert les obligacions essencials que havia assumit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut