Mohamed Zarhouny guanya la Cursa Barça CaixaBank 2018 en categoria masculina i Marta Galimany repeteix victòria

Mohamed Zarhouny guanya la Cursa Barça CaixaBank 2018 en categoria masculina i Marta Galimany repeteix victòria

Zarhouny ha marcat el segon millor temps de la prova amb una gran marca de 30 minuts i 38 segons, mentre que Galimany s’emporta la tercera Cursa Barça consecutiva.

La Cursa Barça CaixaBank 2018 ha caigut en mans de els dos grans favorits de la prova. Mohamed Zarhouny, en categoria masculina, i Marta Galimany, en categoria femenina, han acabat imposant-se en una cursa que ha tingut un ritme molt alt.

Zarhouny, que va fregar la victòria en la passada edició, ha acabat marcant un temps de 30 minuts i 38 segons, quedant-se molt a prop del rècord de la Cursa (30.24). Després de la Cursa, l’atleta del Barça ha assegurat que “s’ha sentit molt bé, en un recorregut molt dur”, en el que considera una “prova molt especial” per a ell. Més enllà de la victòria d’avui, Zarhouny ha assegurat que ja posa el punt de mira en l’Europeu de Berlín que es disputarà a principis del mes d’agost.

En categoria femenina Marta Galimany ha tornat a dominar la prova amb claredat i es converteix d’aquesta manera en la referent de la Cursa Barça. Amb aquesta victòria, la blaugrana aconsegueix el tercer triomf consecutiu i ostenta el rècord de la prova (34.39), tot i que avui no l’ha pogut rebaixar, després de finalitzar la prova en un temps de 35 minuts i 30 segons.

En declaracions als mitjans assistents, Galimany ha tornat a posar en valor la Cursa Barça i ha assegurat que “guanyar la cursa Barça és molt especial perquè és la de casa, la nostra”. D’altra banda, Galimany també ha parlat dels seus objectius a curt termini, que passen per fer un bon paper en els Jocs del Mediterrani que es celebren a Tarragona així com intentar arribar en el millor moment de forma possible als Europeus de Berlín, on ja ha estat pre-seleccionada per la federació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut