Sergio Lozano: “L’equip s’hi deixarà l’ànima fins al final per intentar guanyar aquesta Lliga

Sergio Lozano: “L’equip s’hi deixarà l’ànima fins al final per intentar guanyar aquesta Lliga"

Tot i la derrota en el primer partit, el Búfal destaca que “l’equip no es va donar per vençut en cap moment” i de cara al partit de dissabte explica que la clau serà “no decaure i sortir encara amb més ganes i més intensos”

Sergio Lozano sempre prefereix mirar endavant abans que entretenir-se en el passat. “Clar que estem fotuts per la derrota, però ara ja només toca pensar en el partit de dissabte i donar-ho tot a la pista, com fem sempre, per intentar tornar a Barcelona amb una victòria”, diu amb optimisme.

Sobre el primer partit, Lozano destaca que “l’equip va demostrar molt caràcter i es va sobreposar a totes les adversitats, inclosa una expulsió i un gol no concedit”, explica. “El més fàcil era deixar-se anar, però no vam perdre la cara al partit i vam seguir lluitant fins aconseguir l’empat”, diu Lozano, que està convençut que “l’equip mereixia més”.

A l’hora de fer autocrítica, Lozano recorda que “Inter no perdona quan et despites el més mínim i hem d’evitar les petites errades de concentració que ens van costar cares en els gols del rival”, diu Lozano. “És cert que encara no els hem pogut guanyar aquesta temporada, però cada vegada estem més a prop. Ara l’únic objectiu ha de ser el de guanyar dissabte sense importar tot el que ha passat fins ara”, argumenta el Búfal, que està plenament convençut que “estem capacitats per guanyar aquesta Lliga”.

A nivell personal, Lozano reconeix que “per fi veig la llum després d’anys de molta lluita i molts sacrificis per culpa de les lesions i sento que torno a jugar al nivell que crec que puc donar”. “El més important és que sento que puc tornar a ajudar l’equip a guanyar i espero traslladar aquestes bones sensacions al grup per aconseguir el triomf contra Inter”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut