Nou tràmit del portal: Actualització de Juntes Directives de Penyes

Nou tràmit del portal: Actualització de Juntes Directives de Penyes

El portal de tràmits ofereix una funcionalitat que permet l’actualització de les Juntes de forma online i que totes les penyes hauran de realitzar

Des d’aquest moment, el portal de tràmits de penyes ofereix la possibilitat d’actualitzar les Juntes Directives de les penyes. D’aquesta forma, totes i cadascuna de les penyes hauran d’accedir al portal per verificar i introduir els membres de les seves respectives Juntes Directives per tal que figurin, a partir d’aquest moment, en el portal abans del 10 de juliol. Podreu seguir les passes marcades a través del manual que trobareu adjunta al final de la noticia.

Primerament, les penyes hauran de revisar la Junta Directiva actual (president, secretari i tresorer), que serà la que consti al FC Barcelona. En cas que coincideixin amb els membres actuals, no caldrà pujar documentació extra al portal, en cas contrari, s’haurà de penjar al registre documental l’acta de l’Assemblea en que es va aprovar el canvi.

A continuació, hauran d’entrar al tràmit anomenat “Gestió de la Junta Directiva” i afegir cadascun dels càrrecs de la Junta actual mitjançant el botó “Afegir càrrec”. Un cop tots els membres hagin sigut assenyalats, dins del tràmit podreu anar a la pestanya “Documentació” i prémer el botó “Adjuntar Document”, per poder pujar l’arxiu que certifica la composició de la Junta.

Finalment, s’haurà de fer clic al botó “Enviar Petició” per tal que el Club pugui revisar la documentació i aprovar-la o denegar-la en funció de les dades i documents aportats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut