Els culers, els grans guanyadors de la Cursa Barça CaixaBank 2018

Els culers, els grans guanyadors de la Cursa Barça CaixaBank 2018

La participación dels socis, les curses infantils i la cursa 2K, han estat els grans èxits de l’edició d’enguany

Més enllà dels temps, el ritme per quilòmetre o els guanyadors de la Cursa Barça CaixaBank 2018, els grans guanyadors d’aquesta cursa, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, han estat els aficionats del Barça que han gaudit d’una jornada d’esport i barcelonisme dins del barri de les Corts.

Més de 500 socis i sòcies

Una de les xifres que el club vol remarcar és el total de socis que avui han participat a la cursa. Un total de 500 socis i sòcies de diferents edats han participat a la Cursa Barça CaixaBank 2018. Cal destacar, que la Cursa Barça és una activitat en la qual el soci pren el paper de protagonista de la millor manera possible: corrent els 10 quilòmetres del recorregut.

El primer soci en arribar, Albert Sassot, així com la primera sòcia, Eva Comas, han estat guardonats com a mostra de la importància del soci dins de la Cursa Barça CaixaBank 2018.

300 nens i nenes participen a les curses infantils

Posteriorment a l’entrega de premis de la cursa 10 K, han començat els diferents trets de sortida de la Cursa Barça Kids Race. Més de 300 nens i nenes de 9 a 15 anys, han realitzat els diferents recorreguts (segons la categoria) al voltant del Camp Nou.

Tots els participants han rebut una medalla i a més, els tres primers de cada categoria, exceptuant la de benjamí en la qual no hi ha hagut classificació, han rebut un trofeu més una bossa de productes Aneto.

La Cursa Barça, una cursa integradora

Ja com en l’edició de l’any passat, enguany s’ha tornat a dur a terme la Cursa 2K. Una prova de dos quilòmetres que esta pensada per a entitats que treballen amb persones amb discapacitats.

Aquets any, prop d’un centenar de joves de totes les edats han realitzat el recorregut que començava en el quilòmetre 8 de la cursa 10 K i que finalitzava a l’esplanada del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut