Messi serà el blaugrana amb més partits en un Mundial

Messi serà el blaugrana amb més partits en un Mundial

El de Rosario, amb 15, està empatat amb Xavi com el jugador culer que ha disputat mes duels en la fase final del campionat

No hi ha rècord que se li resisteixi a Leo Messi: gols, assistències, títols... Tot és qüestió de temps. Ara, l’argentí té un altre registre a tir que, de ben segur, que no se li escaparà: ser el jugador barcelonista que hagi disputat més partits en una fase final del Mundial. Actualment, el ‘10’ suma un total de 15 partits, els mateixos que va disputar una altra llegenda blaugrana, Xavi Hernández.

Amb el de Rússia, el capità d’Argentina haurà disputat un total de quatre Mundials, on s’hi sumen el d’Alemanya, Sudàfrica i el Brasil. En aquests dotze anys Messi ha demostrat al món la seva qualitat única amb la selecció nacional on, fins i tot, va aconseguir arribar al a final de l’últim Mundial que, malauradament, no va poder aixecar com a campió.  

Així doncs, un altre vegada Leo Messi es cita amb la història per trencar-la, modelar-la al seu gust i escriure, un cop més, el seu nom en lletres d’or. Si juga en el primer partit d’Argentina al campionat, contra Islàndia, es convertirà en el jugador blaugrana que ha disputat més partits en un Mundial.

Altres culers de rècord

La llista de barcelonistes amb xifres històriques en el Mundial és llarga i hi destaquen noms tant il·lustres com Rivaldo i Puyol, ambdós amb 14 partits i Koeman i Alves amb 9. També, hi ha altres jugadors que poden engreixar els seus números, com per exemple Piqué, que porta disputats 8 partits, Iniesta 14 partits i Sergio 9 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut