Un rondo amb... Marc-André Ter Stegen

Un rondo amb... Marc-André Ter Stegen

Gaudeix d’aquest vídeo on el porter blaugrana és el protagonista d'una activitat molt habitual en els entrenaments de la Ciutat Esportiva

El guardià de la porteria blaugrana, Marc-André Ter Stegen, ha demostrat més d’una vegada durant aquesta temporada, la seva capacitat de jugar la pilota amb els peus. L’alemany és una assegurança de vida per els blaugrana, i les seves actuacions magistrals l’han portat a convertir-se en un dels millors porters del món. Així ho demostren els 24 partits en que ha deixat la porteria imbatuda aquesta temporada. Però Ter Stegen també destaca per el seu talent amb els peus, capaç tant de realitzar desplaçaments de pilota mil·limètrics, com de jugar en curt davant la pressió del rival.

Aquest vídeo mostra que també pràctica aquesta tècnica, perquè, com un més de l'equip, participa en els rondos que es duen a terme durant els entrenaments. L'alemany, fins i tot, s’atreveix a exhibir-se davant dels seus companys. Gaudeix d’aquest vídeo dels jugadors del primer equip culer, on no només fan gala de la seva qualitat, sinó que demostren la bona sintonia i el gran ambient que es viu al vestidor blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut