Abonats i amics de l'hoquei patins

Abonats i amics de l'hoquei patins

L’equip més llorejat del FC Barcelona afronta una nova etapa amb Edu Castro com a entrenador. Després del triplet del curs passat amb els títols de Lliga Europea, Lliga i Copa, comença una nova campanya en què es volen aconseguir tots els èxits possibles. Per això, ara més que mai, l’equip necessita la teva presència al Palau. Si vols viure el millor hoquei, fes-te abonat o amic del Barça Lassa i gaudeix de les millors condicions per a aquesta nova temporada, que de ben segur que serà emocionant!

Avantatges

• Ubicació preferencial. La millor localitat disponible serà teva i la podràs gaudir durant tota la temporada.
• Entrada garantida per a tots els partits de la temporada al Palau Blaugrana: OK Lliga, Lliga Europea i Lliga Catalana.
• Entrada directa al Palau amb el carnet d’abonat i/o d’amic de la secció en qüestió.

Modalitats

ABONATS (exclusius per a socis del FC Barcelona)

Tot i que els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits d’hoquei al Palau Blaugrana mentre hi hagi aforament disponible, els autèntics amants de l’hoquei poden gaudir de tota la temporada des d’un seient privilegiat, accedir directament al Palau amb el seu carnet estalviant-se cues a taquilles i tenir el seu seient garantit per a tots els partits que el FC Barcelona Lassa disputi al Palau Blaugrana per només 44 €.
*Els abonats de bàsquet gaudeixen d’un 25% de descompte addicional en l’abonament (33 €).

AMICS (exclusiu per a no socis del FC Barcelona)

Si t'agrada l’hoquei i no ets soci del Barça, el Carnet Amics de l’Hoquei està pensat per a tu. Tindràs un seient al Palau per gaudir de tots els partits del FC Barcelona. Pots fer-te Amic de l’Hoquei i abonar-te al Palau per només 54 €.

Període de noves altes

El període per a fer nous abonats a l'hoquei i amics de l'hoquei per a la temporada 2018/19 ha finalitzat.

Més informació a

Com pots donar-te d'alta?

Socis

Presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Presencialment pel titular a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Per agilitzar el procés pots descarregar-te el formulari i portar-lo ja emplenat.

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article