Abonaments i Amics Futbol Sala

Abonaments i Amics Futbol Sala

El Barça Lassa de futbol sala juga una temporada més la UEFA Futsal Cup, al costat de la Lliga i la Copa, amb un equip que aspira a guanyar tots els títols en joc. En la tercera temporada d’Andreu Plaza al capdavant de l’equip, la plantilla ja no comptarà a la porteria amb Paco Sedano, que ha donat per acabada la seva carrera esportiva, però ha incorporat el porter Didac Plana i els jugadors Arthur, Boyis i Adri Ortego. Al costat de les noves cares, Sergi Lozano, Ferrao, Aicardo, Roger, Esquerdinha, Leo Santana, Rivillos, Joselito, Adolfo, Dyego i Juanjo configuren un projecte que il·lusiona i que promet espectacle. Fes-te abonat o amic i viu-ho en primera persona!

Avantatges

  • Ubicació preferencial. La millor localitat disponible serà teva i la podràs gaudir durant tota la temporada.
  • Entrada garantida per a tots els partits de la temporada al Palau Blaugrana: LNFS i Copa del Rei.
  • Entrada directa al Palau amb el carnet d’abonat i/o d’amic de la secció en qüestió.

Modalitats

Abonats (exclusius per a socis del FC Barcelona)

Tot i que els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits de futbol sala al Palau Blaugrana mentre hi hagi aforament disponible (a excepció dels partits categoria A+ i A++, que seran de pagament), els autèntics amants d’aquest esport poden gaudir de tota la temporada des d’un seient privilegiat, accedir al Palau directament amb el seu carnet estalviant-se cues a taquilles i tenir el seu seient garantit per a tots els partits que el FC Barcelona Lassa disputi al Palau Blaugrana per només 66 €.
*Els abonats de bàsquet gaudeixen d’un 25% de descompte addicional en l’abonament (49 €).

Amics (exclusiu per a no socis del FC Barcelona)

Si t’agrada el futbol sala i no ets soci del Barça, el Carnet Amics del Futbol Sala està pensat per a tu. Tindràs un seient al Palau per gaudir de tots els partits del FC Barcelona. Pots fer-te amic del Futbol Sala i abonar-te al Palau per només 76 €.

Període de noves altes

El període per a fer nous abonats al Futbol Sala i amics del Futbol Sala per a la temporada 2018/19 ha finalitzat.

Més informació a

Com pots donar-te d'alta

Socis

Presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Amics

Presencialment pel titular a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), per agilitzar el procés pots descarregar-te el formulari i portar-ho ja emplenat.

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article