Abonaments i Amics de l’handbol

Abonaments i Amics de l’handbol

L’equip de Xavi Pascual afronta el repte de mantenir el nivell guanyador que el caractaritza i que l'obliga afrontar tots els campionats amb la màxima exigència. La Lliga de Campions torna a ser el repte més exigent, on l'equip blaugrana es trobarà rivals molt complicats. L’equip està decidit a seguir fent historia, vols formar-ne part? Acompanya el Barça Lassa d’handbol i fes-te abonat o amic de la secció!

Avantatges

  • Ubicació preferencial. La millor localitat disponible serà teva i la podràs gaudir durant tota la temporada.
  • Entrada garantida per a tots els partits de la temporada al Palau Blaugrana: la Lliga Asobal, Copa del Rei i  la EHF Champions League.
  • Entrada directa al Palau amb el carnet d’abonat i/o d’amic de la secció en qüestió.
  •  Els amics i abonats tenen prioritat en la compra d’entrades per la final 4 (en el cas que l'equip es classifiqui)

Modalitats

Abonats (exclusius per a socis del FC Barcelona)

Tot i que els socis del FC Barcelona tenen entrada gratuïta a tots els partits d’handbol al Palau Blaugrana mentre hi hagi aforament disponible (a excepció dels partits categoria A+ i A++, que seran de pagament), els autèntics amants de l’handbol poden gaudir de tota la temporada des d’un seient privilegiat, accedir al Palau directament amb el seu carnet estalviant-se cues a taquilles i tenir el seu seient garantit per a tots els partits que el FC Barcelona Lassa disputi al Palau Blaugrana per només 66 €.
*Els abonats de bàsquet gaudeixen d’un 25% de descompte addicional en l’abonament (49 €).

Amics (exclusiu per a no socis del FC Barcelona)

Si t’agrada l’handbol i no ets soci del Barça, el Carnet Amics de l’Handbol està pensat per a tu. Tindràs un seient al Palau per gaudir de tots els partits del FC Barcelona. Pots fer-te Amic de l’Handbol i abonar-te al Palau per només 76 €.

Període de noves altes

El període per a fer nous abonats a l'handbol i amics de l'handbol per a la temporada 2018/19 ha finalitzat.

Més informació a

Com pots donar-te d'alta

Socis

Presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Amics

Presencialment únicament pel titular a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), per agilitzar el procés pots descarregar-te el formulari i portar-ho ja emplenat.

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article