Passi Barça 1r Equip 23/24 - Estadi Olímpic Lluís Companys

Passi Barça 1r Equip 23/24 - Estadi Olímpic Lluís Companys

Tota la informació sobre el Passi Barça 23/24

Aquesta temporada els socis i sòcies abonats a l'Spotify Camp Nou no tindran abonament a aquesta instal·lació, i veuran suspesa la seva condició d’abonat o abonada fins al retorn. No obstant, es manté la seva condició de soci o sòcia i ha de seguir pagant la quota com es fa habitualment.

Els socis i sòcies van tenir la possibilitat de comprar un passi per assistir a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, o bé renunciar-hi. 

Seient Lliure

La propera temporada, el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i tots els abonats i abonades acumularan l’import a retornar d'aquesta temporada 2022/23 fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou. L’import acumulat que es té actualment no es descomptarà en cap cas de l’import de compra del passi de la temporada 2023/24.

Cessió de les entrades

El soci o sòcia titular del Passi Barça 1r Equip 23/24 podrà cedir-lo gratuïtament a una altra persona, sempre que aquesta no estigui inscrita en cap altre formulari de sol·licitud de cessió.
Un cop la persona que compra el passi confirmi l'assitència del partit, és quan podrà realitzar la cessió.
El soci o sòcia interessat podrà efectuar la seva petició de cessió mitjançant l’Aplicació de Socis.

Inscripció per assistir als partits

El soci o sòcia comprador/a del passi a l’Estadi Olímpic Lluís Companys haurà de confirmar cada partit al qual vol assistir, mitjançant l’Aplicació de Socis o a través del web. Tan bon punt es conegui la data del partit, i fins a 6 dies abans d’aquest, els socis hauran de sol·licitar la seva entrada. Si no indica activament que vol assistir a un partit el Club no li assignarà una localitat i no podrà anar-hi.

Es podran sol·licitar entrades agrupades de fins a 6 socis o sòcies. Per fer peticions conjuntes, els passis d’una mateixa petició han de ser de la mateixa zona.

En el cas de socis o sòcies menors de 14 anys, s’ha de fer una petició conjunta amb una persona adulta, i amb un màxim 3 menors. També haurà d'accedir a l'Estadi amb la persona adulta, a la mateixa zona.

La ubicació de les entrades que s’atorguin anirà variant en cada partit dins de la zona del seu passi.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis i sòcies titulars rebran la comunicació del Club amb les entrades electròniques (PDF) amb les localitats assignades. Les entrades seran nominatives.

Premi a la Fidelitat a l'Estadi Lluís Companys

A partir de la celebració del cinquè partit a l’estadi de Montjuïc, el sistema assignarà automàticament les millors localitats dins la zona dels passis als socis i sòcies que assisteixin a un major nombre dels partits que es diputin a l’Estadi Olímpic Lluís CompanysPer tant, es tindrà en compte el percentatge d’assistència per assignar les millor localitats de cada zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut