‘El Preu’, al Teatre Goya amb descompte per als socis

‘El Preu’, al Teatre Goya amb descompte per als socis

Del 8 de juny al 16 de juliol del 2017. 16 € per a les funcions del 10 al 18 de juny i el 15% de descompte per a la resta de funcions

Una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. Dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, El preu és el darrer èxit d’un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller.

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, un cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars.

Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes com podrien haver estat les coses si, en un moment determinat, haguessin pres unes altres decisions.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que es troba al final del text.

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut