Amb ambició cap a Madrid

Amb ambició cap a Madrid

Els jugadors del FC Barcelona Lassa han atès la premsa abans d’afrontar el primer partit de la final de la LNFS contra el Movistar Inter

El FC Barcelona Lassa de futbol sala està preparat per a l’últim repte de la temporada: la Lliga. Després d’una temporada convulsa, amb moltes adversitat en forma de lesions, l’equip s’ha refet i ara, després d’assegurar-se la classificació per a la Champions del proper curs, afronta aquests últims partit amb il·lusió. “És el premi gros que estem buscant. Probablement arribem en el millor moment de la temporada, amb l’equip més conjuntat”, ha dit un Andreu Plaza que també ha assegurat que “jugarem una mica més alliberats per tenir assolida la classificació per a Europa”.

El tècnic del Barça, a més, ha parlat també del factor pista en contra, aspecte que ha dit que és important, però no determinant: “El primer partit és molt important i sí que hem d’anar a morir a cada partit, però ja hem guanyat a la pista de l’Inter i de ElPozo durant la temporada i ho podem fer. De fet, contra els murcians ja teníem el factor camp en contra i vam superar l’eliminatòria. El més important ha de ser aconseguir com a mínim un punt per poder resoldre l’eliminatòria aquí al Palau”.

També han valorat aquest partit contra el Madrid els jugadors Paco Sedano i Roger Serrano. Tots dos, com Andreu Plaza, han parlat d’il·lusió i han assegurat que guanyar ElPozo és un plus de confiança.

Paco Sedano:

  • “Ens hem tret la pressió de ser a Europa, i ara l’equip s’ha tret la pressió i jugarà més alliberats, però ara ve la part més maca de la temporada. Estem amb ganes, amb ambició i preparats per assolir l’objectiu”
  • “El factor pista és important, però no decisiu. Estem obligats a guanyar allà, evidentment, però hem d’anar pas a pas”

Roger Serrano:

  • “És una il·lusió molt gran. En els últims partits ens hem posat les piles i ens ha reafirmat passar contra ElPozo. Arribem en un molt bon moment”
  • “El factor camp influeix, evidentment, però hem demostrat que competim en tot moment. És important, però no decisiu”
  • “Guanyar-los a la lliga regular ens demostra a nosaltres mateixos que podem guanyar, però també ens ha de servir en els aspectes tàctics. Físicament ells arriben millor, però moralment arribem amb moltes ganes”.

Dyego

  • "Estem molt contents i ara volem gaudir de la final. Serà molt bonic "
  • "L'any passat el vam deixar escapar, però aquesta temporada estem molt motivats i anem a pel títol"
  • "Estic molt content per la temporada que estem fent, però no em sento responsable. És mèrit de tots els companys"
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut