El Barça sap guanyar a Múrcia

El Barça sap guanyar a Múrcia

Els blaugrana van conquistar una lliga al Palacio de Deportes guanyant el cinquè i definitiu partit de la temporada 2011/12 per 3-6, i aquest mateix any els de Plaza també es van imposar a Múrcia per 1-2

El Barça Lassa es jugarà l’accés a la final de la lliga i el bitllet per jugar a Europa la propera temporada aquest proper dissabte a Múrcia (13,15h). El Palacio de los Deportes és una de les pistes més complicades de la lliga, però els blaugrana ja han aconseguit en el passat grans victòries a Múrcia.

La lliga 2011/12

El Barça va jugar el play-off final de la temporada 2011/12 al millor de 5 partits amb el factor en pista en contra amb ElPozo de rival. Els blaugrana van guanyar el primer partit a Múrcia per 3-5 i van repetir victòria en el cinquè i definitiu partit al Palacio de los Deportes per 3-6 per acabar aixecant el títol. Va ser un triomf històric a la pròrroga amb doblets de Javi Rodríguez, Sergio Lozano i Wilde.

La lliga 2012/13

El Barça va repetir final amb ElPozo la temporada següent i els blaugrana van tornar a guanyar a Múrcia el tercer partit de la sèrie per 3-6 amb un espectacular gol de Paco Sedano de porteria a porteria. També van marcar Torras, Aicardo, Wilde, Lozano i Lin.

A la lliga regular

En lliga regular, el Barça ha guanyat en 3 de les últimes 5 visites a Múrcia. La temporada 2012/13 els blaugrana es van imposar per 2-6 amb doblet de Lozano; la temporada passada el Barça també va guanyar per un contundent 3-7 amb doblets de Bateria i Wilde; i en la present temporada els d’Andreu Plaza es van imposar a Múrcia el passat mes de març per 1-2 amb gols de Roger i Quintela.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut