Socis de l'històric 92 recullen la seva insígnia de plata

Socis de l'històric 92 recullen la seva insígnia de plata

El vicepresident primer, Jordi Cardoner, fa el lliurament dels guardons a un centenar de socis que commemoren 25 anys de vinculació al Club

Un centenar de socis han rebut aquest vespre la insígnia de plata del Club en un acte celebrat a l’Auditori 1899 i al què ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’històric 1992, un any en el què el Barça va aconseguir la seva primera Copa d’Europa a Wembley, i la ciutat de Barcelona va organitzar els millors Jocs Olímpics de la història.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van fer socis en un any molt especial com va ser aquell 1992. “Vosaltres us vau fer socis quan començava un període d’èxits, –ha remarcat Jordi Cardoner-. L'any de Wembley i l'època del Dream Team del sempre recordat Johan Cruyff, i a partir d'aquí heu pogut viure uns anys fantàstics, els millors 25 anys de la història del Club".

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el paper dels joves: “Avui podem veure gent jove que heu vingut a recollir la vostra insígnia; que us vau fer socis de petits i alguns potser el mateix dia que vau néixer. Per això, aquest acte també ha de servir per fer un homenatge a aquells que us van inculcar amb orgull el sentiment barcelonista. Us esperem d'aquí a 25 anys més, quan vingueu a recollir la vostra insígnia d'or". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut