El millor fi de temporada possible

El millor fi de temporada possible

Els Infantils A i B han celebrat el premi Laureus i LaLiga Promises de Miami 2015 i Tenerife 2016 jugant un partit amistós al Camp Nou

No hi ha una millor manera possible de finalitzar el curs que disputar un partit amistós al Camp Nou. Els Infantils A i B han tancat aquesta tarda una temporada espectacular jugant per primera vegada sobre la gespa de l’escenari dels seus somnis. Després de molts i molts dies animant als seus ídols des de la grada avui per fi han pogut convertir-se ells en els autèntics protagonistes sobre la gespa del Camp Nou en una jornada en la que el Club els ha volgut premiar per les dues Lligues Promises guanyades a Miami (2015) i Tenerife (2016) i pel premi Laureus aconseguit el passat mes de febrer a Mònaco.

Dues grans generacions

Ha estat una tarda molt intensa, plena d’emocions, on tots els jugadors dels equips de Carles Martínez i Sergi Milà, acompanyats a les grades per les seves famílies, han volgut immortalitzar el moment. Juan Larios ha marcat dos gols i Gavi, també de l’Infantil B, ha marcat un gol sensacional que ha provocat l’aplaudiment i l’admiració de tots els turistes que es prenien uns minuts de descans a la graderia del Camp Nou mentre visitaven el Museu. Gerard González ha estavellat un penal al pal però després s’ha tret l’espineta marcant un gran gol provocant el somriure de Jordi Roura i Aureli Altimira, els responsables del futbol formatiu amateur blaugrana, i dels membres de la Comissió esportiva dels dos equips que no han volgut perdre’s el partit amb el que el Club ha premiat la brillant trajectòria de dos generacions, les de 2003 i 2004, que pugen amb molta força a la Masia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut