Amb els peus a terra

L’equip ja prepara el quart partit contra el Movistar Inter fugint de l’eufòria i amb el dubte de Lozano

El Barça Lassa ha fet un entrenament de recuperació per començar a preparar el quart partit de la final contra el Movistar Inter, que s’ha de disputar aquest dissabte. Tot i l’alegria per la contundent victòria de dijous (6-1), la plantilla s’ha esforçat per enviar un missatge de màxima prudència per rebaixar l’eufòria després de la golejada contra el Movistar Inter. El capità Paco Sedano ha estat el primer a donar exemple. “Hem de mantenir els peus a terra”, ha dit Sedano. “Encara no hem guanyat res i segur que el Movistar Inter sortirà a mort per guanyar el quart partit”, ha advertit el capità, que també ha aprofitat per demanar “màxima cautela” a l’afició. En el mateix sentit s’han expressat Joselito i Jesús Aicardo. “Seria un greu error donar per mort l’Inter”, ha remarcat Joselito. Per Jesús Aicardo la clau serà “sortir igual o més intensos encara que en el tercer partit”.

100 gols de Jesús Aicardo

Precisament Aicardo va marcar el seu gol número 100 amb la samarreta del Barça en partit oficial a la final d’ahir. “És un orgull haver pogut marcar tants gols amb aquesta samarreta, però ho canvio tot per guanyar la final”, ha reconegut Aicardo. El jugador andalús ha trigat cinc temporades a arribar als 100 gols (76 a la Lliga, 9 a la Copa del Rei, 5 a la Copa d’Espanya, 9 a la UEFA Futsal Cup i 1 a la Supercopa d’Espanya).

Lesió de Lozano

Sergio Lozano es va retirar del duel d’ahir després de notar una molèstia en la jugada del primer gol. Les proves que se li han fet avui confirmen una lesió al recte femoral de la cama dreta. La seva evolució en marcarà la disponibilitat per al quart partit de la final.