Encara ets a temps d’apuntar-te a la Lliga de Socis Júnior

Encara ets a temps d’apuntar-te a la Lliga de Socis Júnior

Els socis nascuts entre el 2000 i el 2007 poden participar en una de les categories dels més joves de la Lliga i jugar sobre la gespa del Camp Nou

El període d’inscripció per participar a la Lliga de Socis Júnior s’ha ampliat fins al 21 de juny. Tots aquells socis menors de 18 anys que vulguin complir el somni de jugar sobre la gespa del Camp Nou tenen ara una magnífica oportunitat de fer-ho realitat si formalitzen la seva inscripció a la Lliga de Socis Júnior.

A les categories dels més joves s'hi poden apuntar els socis nascuts entre el 2000 i el 2007 a un preu de 25 €, i cal omplir el formulari següent.

En aquesta edició, els joves tindran l’opció de disputar un torneig previ als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, inicialment els dies 27 i 29 de juny, i posteriorment tots tindran l'oportunitat de jugar un partit al Camp Nou el dissabte 1 de juliol. També es faran entrenaments i formació prèvia a les mateixes instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

Els partits es jugaran en la modalitat de Futbol 7 i constaran de dues parts de 20 minuts. Comptaran amb la presència de monitors entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells als nens. L’objectiu és que tots els joves puguin gaudir d’un dia inoblidable al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut