Les veus de l’experiència: “Tenim moltes ganes de guanyar un títol”

Les veus de l’experiència: “Tenim moltes ganes de guanyar un títol”

Les tres capitanes enfoquen, davant del València, la seva novena semifinal de Copa consecutiva
Marta Unzué, Laura Ràfols i Melanie Serrano són les veus de l’experiència. Aquest divendres, a Las Rozas (17 hores), afrontaran la seva novena semifinal de la Copa de la Reina consecutiva. De fet, aquesta competició, el 2011, va ser l’inici de l’etapa més daurada de l’equip. Una Copa sempre especial i, en aquest cas, més. “Hem fet dues bones temporades i ens agradaria acabar amb un títol”, comentava Marta Unzué.

“El València és molt competitiu i ja fa un parell d'anys que està fent un molt bon treball”, manifestava la capitana sobre el rival de semis. Melanie afegia: “Acaba la temporada molt fort i serà difícil, però hem de jugar a futbol com sabem i confiar en cada companya”. Ràfols rematava: “Elles no han guanyat encara cap títol i en tenen moltíssimes ganes, però és que nosaltres també en tenim i intentarem posar les coses complicades”.

Totes tres han estat entrenades per Xavi Llorens els darrers onze anys i coincideixen a voler tancar el cicle amb una nova Copa de la Reina. De tot plegat en parlaven a Barça TV i www.fcbarcelona .cat, a poques hores de sortir cap a Madrid.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut