El Real Racing Club, rival a la final del play-off d’ascens

El Real Racing Club, rival a la final del play-off d’ascens

L’equip de Santander serà l’últim escull del Barça B que els separa de Segona Divisió A

El Barça B es veurà les cares amb un històric a la final del play-off d’ascens a 2a A: el Real Racing Club de Santander. Després de passar contra el Cartagena pel valor doble de gols marcats fora de casa (1-2)(0-1) el filial ja ha fet canvi de xip i està centrat en la finalíssima per l’ascens a 2a A. El Racing es va classificar per aquesta última ronda després de derrotar al Rayo Majalahonda i al Villanovense, aquest últim amb remuntada inclosa a la tornada per 4 a 0 després d’haver perdut a Villanueva de la Serena 2 a 0.

L’anada, diumenge a les 18 hores

Després de definir-se el rival, també es va definir l’anada i la tornada de l’eliminatòria. El Barça B, com ja va passar contra el Cartagena, tindrà la tornada al Miniestadi, gràcies a haver quedat campió del seu grup. L’anada es jugarà el proper diumenge 18 de juny a les 18 hores a l’estadi de El Sardinero de Santander. La tornada al Miniestadi, en horari encara per definir.

L’altra eliminatòria

Després que aquest passat cap de setmana es juguessin la resta d’emparellaments, els altres dos equips que lluitaran per pujar a La Liga 123 són el València Mestalla i l’Albacete Balompié. L’anada la jugaran a l’estadi de Mestalla i la tornada una setmana més tard a l’estadi Carlos Belmonte d’Albacete.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut