Jordi Roura visita les oficines de Nova York

Jordi Roura visita les oficines de Nova York

El secretari tècnic del futbol formatiu amateur ha visitat l’oficina amb els jugadors de l’Aleví A, que es troben disputant el torneig de LaLiga Promises als Estats Units

El secretari tècnic del futbol formatiu amateur, Jordi Roura, ha visitat les oficines del FC Barcelona a Nova York. Roura ha estat acompanyat dels joves jugadors de l’Aleví A del FC Barcelona, que es troben als Estats Units per la disputa del III Torneig Internacional LaLiga Promises. Els jugadors entrenats pel seu segon tècnic Pau Moral, van vèncer divendres els dos primers partits de la competició per certificar l’accés als quarts de final.

Jordi Roura, que s’encarrega de supervisar el desenvolupament de tot el futbol formatiu, ha explicat el funcionament de la Masia, destacant: “Busquem el talent sense importar l’edat, i a través d’aquest talent, perpetuem el nostre joc. Tenim un estil propi que és totalment reconeixible i referencia mundial. El nostre estil es basa en què volem sempre la pilota, un futbol alegre i divertit, que tenen tots els equips –des dels prebenjamins fins al primer equip– gràcies a l’evolució del sistema implantat per Johan Cruyff”.

A més, Roura ha afegit: “Tot això va juntament amb carrera dual amb la Masia360, que ofereix futbol i també estudis per als nostres jugadors. Tots tenen la formació com a persones a través de l’esport i estem molt a sobre dels estudis”. Finalment, Roura ha destacat: “Per nosaltres, els Estats Units és un mercat estratègic, com demostren les FCBEscoles o les acadèmies de Long Island i Arizona. Estem convençuts de què als Estats Units sortirà talent i volem captar-ho".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut