FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: El títol es decidirà en el cinquè partit (1-6)

Els d’Andreu Plaza es veuen superats pel conjunt madrileny en el quart partit de la final i el títol es decidirà dilluns en el darrer duel de la sèrie a Torrejón de Ardoz

El Barça Lassa es disputarà el títol de la LNFS a Torrejón de Ardoz dilluns en el cinquè i definitiu duel de la final. Els d’Andreu Plaza s’han vist superats pel Movistar Inter, que s’ha avançat al marcador. Tot i la diana de Rafa López que igualava el matx, els visitants han sabut tornar a posar-se per davant i ampliar l’avantatge. La intensitat dels blaugranes i la força dels 6.923 espectadors, rècord en un partit de futbol sala, no han estat suficient perquè el Barça Lassa aconseguís el punt definitiu en aquesta final.

Els d’Andreu Plaza han sortit molt intensos i Dyego ha recuperat una pilota que li ha servit per enviar un xut creuat que ha sortit fregant el pal dret de la porteria visitant. Seria novament el brasiler qui recuperaria una pilota en defensa, però no ha pogut superar al porter Herrero en l’un contra un.

El Palau animava els blaugranes amb força i el Barça Lassa imprimia aquestes ganes al parquet. Dyego tindria una clara ocasió per avançar els de Plaza en punxar amb la punta de la bota una pilota aèria, tot i que el xut l’ha detingut Herrero. Ferrao tindria els seus minuts de protagonisme amb dues accions individuals d’autèntic crac. Mentrestant, el Movistar Inter generava aproximacions ofensives tímides i sempre amb la bona resposta d’un gran Paco Sedano sota pals.

Oportunitats per als dos conjunts

Després d’un servei de banda, el Movistar Inter s’ha avançat amb un xut de Lolo des de la banda dreta que Sedano no ha pogut aturar. El Barça Lassa ha continuat buscant el gol i, poc després, en una recuperació de Ferrao, ha nascut el gol de Rafa López en aprofitar l’assistència del brasiler.

Amb l’empat al marcador els d’Andreu Plaza han disposat de diverses ocasions per situar-se per davant. Alhora, els visitants també han tingut dues ocasions claríssimes que Sedano s’ha encarregat d’aturar. Dyego no ha pogut aprofitar la sisena falta del Movistar Inter per avançar els culers. En la següent jugada, Ricardinho també s’ha topat amb Sedano en el doble penal a causa de la sisena falta del Barça Lassa. A menys de dos minuts per al descans, el mateix jugador portuguès ha avançat els visitants (1-2).

Insistència blaugrana

Als dos minuts de la represa el Movistar Inter ha aconseguir situar el 1-3 mitjançant Rafael. Un gol que no ha evitat que es mantingués la intensitat del Barça Lassa damunt del parquet. Els d’Andreu Plaza seguien buscant un gol que els apropés al conjunt visitant, però en un servei de córner Ricardinho ha marcat el quart d’Inter (1-4).

Després del gol, i amb deu minuts per al final, els blaugranes han jugat amb porter jugador fins que el Movistar Inter ha marcat el 1-5 a través de Lolo amb un xut de camp a camp. Amb el partit ja decidit, els visitants encara han tingut temps per situar el definitiu 1-6 en un un contra un dins l’àrea en què Pola ha superat Paco Sedano. Amb aquesta derrota, el Barça Lassa viatjarà dilluns a Madrid (21.30 h) per disputar el cinquè i definitiu partit de la final del play-off de Lliga.