FC Barcelona Lassa - Movistar Inter: Gran golejada per recuperar l’avantatge (6-1)

Els d’Andreu Plaza, amb gols de Ferrao (2), Lozano, Aicardo, Adolfo i Joao Batista, han superat amb contundència els madrilenys per tornar a avançar-se en la sèrie i dissabte disposaran del primer ‘match ball’ per aconseguir el títol

Imparables. Amb un Palau a rebentar i totalment entregat, i amb els jugadors endollats des del primer segon, el conjunt d’Andreu Plaza ha superat i golejat el Movistar Inter (6-1) en el tercer partit de la final per tornar a liderar la sèrie (2-1). Els gols de Sergio Lozano, Ferrao (2), Aicardo, Adolfo i Joao Batista permeten al Barça Lassa afrontar dissabte el primer ‘match ball’ per aconseguir el títol de Lliga.

Inici frenètic

Ningú es podia imaginar un inici millor. Els homes d’Andreu Plaza han començat el partit de la millor manera possible: tres minuts, tres gols. Al primer minut de joc, una canonada espectacular de Sergio Lozano des de la banda dreta s’ha colat per tot l’escaire (1-0, minut 1). Tot i així, Lozano ha hagut de ser substituït per una lesió muscular al quàdriceps, i divendres se li faran proves.

Segons després, Ferrao, amb un xut creuat i potent des de la banda dreta, ha afusellat Herrero per situar el 2-0 (minut 2). El Barça estava fent molt mal per la dreta i Aicardo, de nou des del mateix costat, ha creuat i ajustat a la perfecció al pal contrari per col·locar el 3-0 al marcador (minut 3), en el que ha estat el seu gol número 100 com a blaugrana. En definitiva, tres gols en només dos minuts i 10 segons per encarrilar el matx.

Els visitants han intentat reaccionar i Pola, amb un xut a la creueta, i Ricardinho, que ha enviat l’esfèric al pal a porteria buida, han estat a punt de retallar distàncies. També Paco Sedano ha estat providencial, amb grans aturades als llançaments visitants.

La sentència, abans del descans

A falta de 7 minuts per al descans, els visitants han decidit utilitzar Rafael de porter jugador, però els culers han seguit pressionant a la perfecció. En una gran recuperació, Adolfo ha aprofitat per anotar el quart a porteria buida i obrir encara més escletxa al marcador (4-0, min 14). Només un minut després ha arribat el cinquè, obra de Joao Batista, caçant un rebot després d’un refús d’Herrero (5-0, min.15). Al darrer minut del primer temps, Rafa López ha estat a punt d’anotar el sisè, però la pilota s’ha estavellat al pal i el matx s’ha marxat al descans amb un 5-0 al marcador.

Plàcida segona part

La segona part ha començat amb el Barça disposat a augmentar la diferència, però Adolfo, després d’una passada de la mort de Batista, s’ha topat amb el pal. Els minuts han seguit passant, amb ocasions a totes dues porteries, però tant Paco Sedano com Herrero han estat molt segurs sota pals, refusant les arribades rivals amb intervencions espectaculars.

Lolo, a falta de quatre minuts, ha aconseguit el gol de l’honor pe5 als visitants amb una gran canonada llunyana (5-1, min. 36), però el Pitxitxi Ferrao, un minut després, ha anotat el 6-1 amb un espectacular toc d’esperó, i ha tornat el resultat del segon partit a Torrejón. Finalment, el marcador no s’ha tornat a moure i la gran primera part blaugrana ha servit al Barça Lassa per endur-se el tercer partit i afrontar amb avantatge el quart, el qual es disputarà el proper dissabte a les 20.00 hores també al Palau.