Així és el vídeo promocional del partit dels Barça Legends al Camp Nou

Així és el vídeo promocional del partit dels Barça Legends al Camp Nou

Aquest divendres l'Estadi tornarà a viure la màgia de les llegendes blaugrana, que s’enfrontaran als Manchester United Legends en un partit solidari en benefici de la lluita contra el càncer infantil

El valor del Camp Nou com a escenari, imatges d’alguns dels exjugadors que han fet història al Club i també dels del Manchester United Legends, i la importància del caràcter solidari del que serà el primer partit dels Barça Legends a l’Estadi. Aquests són els trets característics del vídeo promocional del partit que es viurà aquest divendres al Camp Nou, a partir de les 19 hores, i que es podrà seguir en directe per Barça TV i la plataforma Barça Vídeo.

Torna el futbol que ha fet història. Tornen les llegendes que l’han escrit. Així es dirigeix el vídeo promocional del partit dels Barça Legends als aficionats que aquest divendres no es vulguin perdre l’oportunitat de veure en acció fins a 22 exjugadors blaugrana, dirigits per José Mari Bakero, que han deixat la seva empremta vestint la samarreta del Club davant de les llegendes del Manchester United.

Un partit solidari

Aquest enfrontament entre els Legends del Barça i del Manchester United destinarà tots els seus beneficis al projecte PCCB (Pediatric Cancer Center Barcelona), de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a missió garantir el tractament oncològic a tots els nens malalts. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 10 € i els 21 €, i els beneficis seran donats en la seva totalitat per a la construcció del nou centre i la investigació contra el càncer infantil.

Com es poden aconseguir les entrades

Les entrades per al partit ja són a la venda i poden obtenir-se a través dels canals de venda habituals del Club. A la pàgina web oficial del FCB Barcelona, els aficionats podran comprar-les a través d’aquest enllaç. A més, també poden aconseguir-les a les taquilles del Camp Nou, al portal Ticketmaster i al lloc web entradas.com

Descomptes per a socis, penyes, i entrada gratuïta per als menors de 14 anys

Tant els socis com els integrants de l’FCB Escola que adquireixin les seves entrades a través de la pàgina web del Club gaudiran d’un 2x1. Pel que fa a les penyes, també se’n poden beneficiar d’aquest 2x1 fent les seves sol·licituds a través del departament de penyes. Per últim, i per cada compra d’una entrada d’adult a taquilles, es podrà obtenir una de gratuïta per a menors de fins a 14 anys.

Què són els Barça Legends

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut