La setmana de Wembley25 culminarà dissabte amb tota una jornada de festa i espectacle al Camp Nou

La setmana de Wembley25 culminarà dissabte amb tota una jornada de festa i espectacle al Camp Nou

Socis i aficionats poden aconseguir a les taquilles del Club o a través d'aquest web les seves entrades gratuïtes per a l’emotiva cerimònia d’homenatge ‘Retorn a Wembley’

Els actes de commemoració dels 25 anys de la primera Copa d’Europa del FC Barcelona aconseguida a l’estadi de Wembley l’any 1992 arriba a la seva setmana final amb la celebració dels actes més destacats d’aquesta efemèride, en què tindran lloc els col·loquis del Fòrum Samitier Wembley25 i la gran festa d’homenatge ‘Retorn a Wembley’ del proper dissabte al Camp Nou, amb la participació de la majoria de jugadors d’aquella plantilla blaugrana del 92.

Jornada de festa Wembley25 al Camp Nou

Tots aquells socis o aficionats que vulguin participar el proper dissabte 10 de juny de la gran Festa de Commemoració dels 25 Anys de Wembley 92 poden recollir gratuïtament la seva invitació a les taquilles del Camp Nou o a través d'aquest web (enllaç a sota, en aquest mateix text).

La jornada festiva començarà a les 12 hores, amb l’obertura de la Fan Zone Camp Nou que funcionarà a l’esplanada de Tribuna. Una àmplia oferta d’activitats configurarà aquest espai on tots els socis i aficionats podran gaudir dels diferents punts lúdics instal·lats per a l’ocasió. Entre les atraccions que es podran trobar en aquesta Fan Zone hi haurà xuts a porteria, futbolins, futbol de xapes, camps de futbol per a nens, proves de punteria, zones de pintacares i decorats de ‘photocall’, entre altres activitats.

La Fan Zone estarà oberta a tots els socis i aficionats fins a les 17 h, i a partir d’aquesta hora, l’accés estarà restringit a aquells que tinguin una entrada per assistir a l’espectacle ‘Retorn a Wembley’. Les invitacions també es podran recollir el mateix dia a les taquilles del Club.     

La Fan Zone funcionarà fins que a les 20 h s’obrin les portes de l’Estadi per assistir a partir de les 21 hores als actes d’animació previs a la cerimònia.

Homenatge als campions d’Europa

A les 22 hores, s’iniciarà el gran espectacle d’homenatge als herois de la primera Copa d’Europa, ‘Retorn a Wembley’, en què estaran presents la majoria de jugadors d’aquella plantilla com Koeman, Stóitxkov, Bakero, Guardiola, Begiristain, Eusebio, Zubizarreta, Alexanko, Amor, Goikoetxea, Juan Carlos, Salinas, Nadal, Carles Busquets, Nando o Serna, entre altres. També el tècnic Carles Rexach, segon entrenador d’aquell equip campió, i membres de l’‘staff’ d’aquella plantilla, estaran presents a l’homenatge del Camp Nou.

La cerimònia estarà configurada per una sentida rebuda als protagonistes de Wembley 92, un espectacle audiovisual i moltes sorpreses que faran de l’acte una jornada especial i emotiva per als aficionats presents al Camp Nou.

Una d’aquestes sorpreses serà l’oportunitat de veure novament vestits de curt alguns dels membres d’aquell equip del Barça del 92, que disputaran un partit de futbol7 amb un combinat de jugadors del Benfica d’aquella temporada. El FC Barcelona i l’equip portuguès van protagonitzar el darrer partit de la lligueta prèvia a la final d’aquella Copa d’Europa, en el què el Barça es va imposar per 2-1 al Camp Nou i va certificar la seva classificació per jugar la final de Wembley contra la Sampdoria.   

Tres jornades del Fòrum Samitier Wembley25

Demà dimecres 7 de juny tindrà lloc a l’Auditori 1899 la primera de les jornades del Fòrum Samitier Wembley25, amb un col·loqui que amb el títol de ‘L’any que ens va canviar la vida’ estarà protagonitzada a partir de les 18 h pels periodistes Josep Maria Casanovas, Santi Nolla, Ramon Besa i Emilio Pérez de Rozas, amb Pitu Abril com a moderador.

Les dues xerrades següents han aixecat una gran expectació i en pocs dies van esgotar les invitacions per assistir-hi. Dijous a les 18 h es tractarà el tema de ‘El llegat de Johan’ amb els entrenadors Vicente del Bosque, Javier Clemente i John Benjamin Toshack, en un col·loqui moderat pel periodista Lluís Canut.

La tercera i darrera xerrada se celebrarà el divendres 9 de juny a les 12 h, on alguns dels protagonistes d’aquella final del 20 de maig de 1992 comentaran les ‘Vivències de Wembley’. Aquesta jornada comptarà amb la participació dels exjugadors Hristo Stóitxkov, Ronald Koeman, Guillermo Amor, Eusebio Sacristán i el segon entrenador d’aquell partit, Carles Rexach. Aquesta darrera jornada serà moderada per la periodista Pilar Calvo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut