L’Argentina de Messi derrota el Brasil a Melbourne (0-1)

Un gol de Mercado al fil del descans ha decidit el partit en el debut de Sampaoli a la banqueta argentina

L’Argentina de Leo Messi ha causat una bona impressió en el primer partit del nou seleccionador Jorge Sampaoli, i ha derrotat el Brasil (0-1) en un matx amistós disputat a Melbourne (Austràlia). El gol ‘albiceleste’ ha arribat al tram final de la primera meitat, obra de Mercado.

El partit ha començat trepidant, amb joc ràpid i una primera ocasió clara per part de Di María, que ha enviat la pilota al pal. L’Argentina s’ha anat imposant a poc a poc, i amb Messi al capdavant, ha estat dominador del primer temps amb possessió i bon joc. El gol de Mercado al fil del descans, després d’una jugada de pissarra, ha fet justícia al que s’havia vist al terreny de joc (0-1, min 44).

A la segona meitat el Brasil ha estat millor i ha tingut ocasions molt clares de gol, amb una jugada amb dos pals inclosa, però la selecció argentina ha sabut patir i ha aconseguit una victòria de prestigi contra el seu rival més important.