Els jugadors del FC Barcelona feliciten els Golden State Warriors

Els jugadors del FC Barcelona feliciten els Golden State Warriors

L’equip d’Oakland, a Califòrnia, s’ha proclamat campió de l’NBA aquesta matinada, després de derrotar els Cleveland Cavaliers al cinquè partit

Els Golden State Warriors estan d’enhorabona. I és que aquesta matinada s’han proclamat campions de l’NBA per segona vegada en tres anys. Ho han fet després d’imposar-se als Cleveland Cavaliers (129-120) en el cinquè partit de la sèrie final (4-1), amb Kevin Durant i Stephen Curry com a jugadors destacats.

Un triomf que ha traspassat fronteres i ha provocat que alguns jugadors del FC Barcelona hagin volgut felicitar els campions de l’NBA. És el cas de Luis Suárez, Gerard Piqué, Leo Messi –que ha tingut algun intercanvi de samarretes amb Curry- i Neymar Jr, que a més ha estat present en algun partit d’aquesta sèrie.

Visita estiuenca als Estats Units

Cal recordar que aquest estiu el FC Barcelona trepitjarà territori americà per dur a terme la seva estada de pretemporada, on s’hi jugaran tres amistosos contra la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. Una gira que es repetirà dos anys després, ja que la pretemporada de l’any 2015 també es va dur a terme als Estats Units.

En aquella ocasió, de fet, el FC Barcelona i els Golden State Warriors, que també s’havien proclamat campions de l’NBA, van poder gaudir d’una jornada conjunta a les instal·lacions de la San Francisco State University.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut